Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

tessy ja by som hlavne mala dat nove fotky po viac ako roku :)) lebo to bolo po op a tie prsia este na mne stali , ha ha uz sa davno usadili pekne

bellinka

korki , neboj nesmut mozno budes spokojna, najhorsie je ked uz davno vies ze chces velke a tu velkost nedostanes , ja to ale nechapem , lebo ja som bola az u 4 doktorov na konzultacke a ani jeden mi nechcel dat ani velke ani dokonca okruhle co som si ja jasne priala , az v chirmede mi na to bez problemov pristupili ... mozno keby som isla do ciech hned tak by mi tam hned dali aj vecsie tam viem ze nemaju s tym problem , tu som bola trosku sklamana z tych pristupov a to nehovorim z tych cien hlavne tu v ba , tu su neskutocne ceny bleee

tessy111

pozrela som si tvoje foto v galerke a vôbec by som nepovedala, že maš 450 a vp.Som laik ale myslim, že by ti tam vošlo aj viac.

bellinka

tessy

som rada ze to takto chapes ze tie 600ml fakt nie su velke ,a zas zalezi ako zena s nimi chodi a ako ich predvedie ...ja nie som ziadna playmate ani nic podobne a nepotrebujem nosit vystrihy az po pupok , ani nepotrebujem posobit lacno , len sa mi strasne pacia take velke prsia a jedine kde naozaj obrovitansky vyzneju su plavky nic ine , mozno este v nejakom korzete ked si ich baby stiahnu na doraz a potom tie imp. im vystrelia pod bradou ha ha:)) to ani ja neuznavam ...