Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

bellinka, si odvazna, obdivujem ta za taky adrenalin:-) ozaj a pery ako mas? si spokojna? boli aj modrinky a opuch? ako dlho to vydrzi? nechcela si radsej aquamid alebo permalip?

carina

bellinka :DDDDD
ty si dobry kaliber teda! Sa idem z teba ustat :DDDD
Ale tiez si myslim, ze teraz to budes mat lepsie, ze naraz by to bol brutal a takto sa ti aj jazvy skôr pohojili aj koza prispôsobila a teraz ti uz musi dat taky aky si ozaj zelas. Drzim palceky, nech si spokojna.

bellinka

tessy
ale voslo lebo ja som mala odkojene a mala som tak plne prsia mlieka ze mi isli prasknut som nosila C-ckovu az D-ckovu podprdu a ked som dokojila tak zostali ovisnute prazdne jednotky bleee takze miesta bolo veeela veeela , a ja som to chcela na max. vyplnit , preto mna ani nebolelo nic po op lebo som nemala na max natiahnutu kozu ako ked davaju plochym psiam velke imp.hned , viees??ja som proste isla za doktorom s tym ze chcem fakt max keby mi uz vtedy povedal ze mi da 600ml tak sa tesim a vobec by som nenamietala :))

tessy111

belinka, pisala tu minule jedna baba,ktora chce 600-ky a jedine Zabavnikova v KE jej je ochotna dať.Preto sa pytam.

sya

belinka haha ja som skocila, ale ak by som si mohla vybrat, tak radcej druhy krat tiez pod noz a tiez hned aj zajtra.. vacsi zazitok mam z toho ako som gulala ocami pred narkozou ako z toho zoskoku.. :)

repka

carina
tak povedal, v decembri ti poviem ake su :))
on sa pozeral aj na to, aby sa mi to na sirku zmestilo - preto vysoky profil
- ak teda sa nemylim...

Nelina
boze, tak preco mi nepovedali, ze tam to je skor? vsak ja by som hocikde na slovensku isla...:(

bellinka

nelina

vobec sa nebojim op , rekonvalescencie ani nicoho , ja by som si na stol lahla aj teraz hned :))) ja som v tomto blazon, ja uz som bola aj na op oci , to bolelo viac ako op prsnikov a znamienko mi teraz tento tyzden vyberali PRVYKRAT v zivote !! a tesila som sa jak mala na to , ze umrtvovacia injekcia, potom rezanie a potom sitie , pre mna je to taky adrenalin jak pre niekoho skok padakom :)))

carina

manulik,
neee ja len konzultacku som chcela v pezinku, lebo to pôjdem z rakuska a na otocku len. op chcem cim blizssie k vychodu. najlepsie poprad, no uspokojim sa aj v BB. No len baby pisu, ze konzultacia jedine BB tak pakam pakam ;(