Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

repka, ale to je termin operacie do BB nie?
Ja a carina chceme operaciu v Pezinku a tam sa predpoklada, ze este budu terminy aj skor ...teda silno dufam, ak nei ,budem musie zvolit ineho chirurga :( a to moc nechcem

manula

bellinka,
no krasne tak idem po tebe, tak moc nezdrzuj hahahaaaa...tiez ideme na otocku a maleho nechavam u svagriny a idem so sestrou a priatelom ...no veru to mas ine, ze takto sa budes nahlit a stresovat aj kvoli syncekovi..budem sa modlit s tebou :))

repka

carina

..ja som bola na konzultacii len pred par dnami v bb a termin mam na december...takze na to sa priprav :(
..skusala prikladala - ale vela sa nebolo o com bavit - som vysoka, povedal siroky hrudnik,sa ma pytal a ja vravim, ze teda chcem radsej vacsie ako mensie.. a rozhodol 450 a povedal, ze na prvykrat sa vacsie ani nedavaju... tak uvidim - ale do decembra sa uz neviem dockat! :(

bellinka

Manula ,

ja idem na 12.30 hod :)) ale som zvedava jak to vsetko spravim , lebo v piatok mi ide moj syncek prvykrat do skolky , tak ho tam rano dam , prichystam sa , letim do bb dufam ze tam dlho nebudem ,a letim do ba a budem cely cas trpnut aby mi nevolali zo skolky ze treba prist pre maleho ze tam nechce byt , vrr strasne sa modlim :)))

bellinka

mam pocit ze ti lekari niekedy potrebuju aby sme prisli na 3 krat asi aby sme boli spokojne...:)) preco kopec hviezdiciek ma obrovitanske impl.a nema ovisnute prsia , ok niekto ma super kozu a niekto ma zradnu elasticitu koze , ale aj tak si za tym stojim a chcem ist do vecsich sakra :)))

manula

repka,
no sak aj ja si myslim, ze mi urcite navrhne inak..aj kamoska ma 450 anatomy a vyzeraju akurat na nej a segra ma 320 gulate a teda ma prsiska riadne :)))

carina

manula,
tak neviem teraz som z toho jelen. ved zajtra zavolam, uvidim ale som z toho soknuta, ze pises, ze robi konzultacky len v BB to ma porazi sa z rakuska trepat az tam a to som chcela len poprosit kamosku nech ma na jeden den zastupi, ze som raz dva v pezinku... :(

repka,
na op asi do BB alebo skusim dohodnut poprad, ked sa bude dat, lebo po op pôjdem domov do ke. No ked mi ostane len BB tak to budem musiet zobrat aj tak...pre mna bude dôlezity termin kedy... repka a nezdali sa ti prilis velke? aky si z nich mala pocit? prikladala si si ich?