Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

carina
ahoj, ano konzultacku som myslela na maj a konzultacie robi cerven len v BB, v Pezinku nie ako tu baby pisali, samozrejme aj mne by kontroly a konzultacky vyhovovali viac blizsie k BA :) no budes to mat tazke sklbit to,ale snad to nejak pojde a bude to podla tvojich predstav :) ja by som najradsej operaciu niekedy v septembri max polovica oktobra...aby osm kym nastupim do prace v decembri uz bola fit...

bellinka

repka

nosievam C-ckove alebo D-ckove podprsenky , podla toho aky je strih :)))nie su vobec velke ako mi tvrdil lekar a ja som chcela praveze obrovitanske prsia a aj chcem preto by som chcela ist este na zvecsenie :)) idem tentoraz skusit v piatok k cervenovi na konzultacku ze co mi on povie :)))

bellinka

Pravda je naozaj taka ze na kazdej baby tie implantaty uplne uplne inak sadnu ...
Davam priklad :

tessi napisala-ja som pred opkou mala pod 75cm,cez 83cm.davala mi 360ml,nagor-okruhle.stredny profil.Po opke mam cez 91-92cm.

A ja som dala 450ml , okruhle impl, EXTRA VYSOKY profil!!! , eurosilicone a mala som presne take iste miery ako tessi ja mam 90cm teraz cez prsia tak to je fakt nefer , lebo mam o 90 ml vecsi impl. a este mensi rozmer cez prsia , preto baby nemyslite si ze mam obrovitanske prsia kvoli tomu ze mam 450 ML impl.naozaj to niekomu vystreli ale na niekom sa to stratiii fnnuk :)))

carina

repka,
aj ja mam podobne miery )) takze tebe navrhol 450? a aky profil? gulate ci anatom? este len pôjdem na konzultacku...rada si pockam na odpoved, co ti baby odpisu ale myslim, ze to je individualne podla vysky postavy a sirky hrudnika, neda sa podla cisla podprdy povedat ake presne budes mat. niekomu sa to strati a mensim a chuduckym postavam rovnake cislo implantatu spravi jasne, ze väcssie. myslim...

bellinka

Merynka

chcela som sa ta spytat , teba sa doktor sam opytal ci nechces aj 600ml ??? lebo ja by som chcela ale v ke mi to nechcu spravit a vidim ze cerven nema problem aj s takymi velkostami :)))