Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

bellinka, mas pravdu :) asi vies ako to citis a co chces ..drzim palce nech ti to vyjde ako planujes..takze v piatok mas konzultacku v BB ,lebo aj ja

repka

manula- lebo aj ja som bola u neho - a predtym som mala skreslene info - myslela som, ze tak 300 - 350 a ze anatomicke - aby to vyzeralo prirodzene - a navrhol mi uuplne inac :)
.. tak ja mam 176 a 65 kg...

bellinka

Nelina

no mne sa bal uz prvykrat davat 450ml, chcel mi dat iba 400ml a som ho ukecala aspon na tych 450ml chcela som aj na viac ale to som uz videla ze by mi nedal , aj tak mi povedal ze budu vulgarne moje prsia , ja ze ok tesim sa tak to chcem ..no a mam teraz 90cm cez ako som spominala cize tam ziadna vulgarnost nie je a povedal mi teraz po vyse roku ze sa mu na mne pacia , a ze sa cuduje ze nepoklesli a ze mi vecsie neda lebo mi hned poklesnu tou vahou ..hmm ale to mi hovoril aj pri tejto velkosti a nepoklesli tak...som ja blbec???sam uznal ze nemam teraz vulgarne prsia ale ja som si to vyslovene zelala a aj zelam nadalej , lebo podla mna je obvod 90 cm uplne standartny ako maju aj missky :))) no nemam pravdu ???

manula

repka,
ahoj, nie teraz v piatok ma caka konzultacka v BB u cervena,ale chcem operaciu v Pezinku :) ja som fakt zvedava kolko navrhne mne,lebo tiez nie som stihlunka,ale pracujem na tom :)

repka

manula .. a uz si bola na konzultacii?

bellinka - a mne povedal doktro - teda mam cez prsia 86 a ze budem mat 97 ... tak mi tam hadam bude daco vidiet... ja som sa totiz este zlakla, ked povedal 450 ze to bude az privelke - aj ked som teda chcela vacsie, ale ako pozeram, aby sa mi este male nezdali :))

manula

carina
no mozno budeme mat aj rovnaky termin..no ja som zatial za anatomy aspon taku mam predstavu :) meriam nejakych 164 cm a mam asi 64 kil...totiz prave chudnem tak snad do septembra to dam na 59 aspon..uz som dala dole 9 kil aj sa hanbim sem pisat svoju vahu bo vy ste tu vsetky take modelecky :))))

Nelina27

bellinka, to ako ti odovodnil doktor ze ti nechce dat vacsie ipmlose? ze sa to jemu nepaci, alebo aky dovod ti uviedol? trochu to nechapem, ved ty si klientka a ty si to platis, je to tvoje telo... inak fakt sranda ze tebe tie 450 ml urobili len 90 cm, no a som zvedava co ti povie dr. Cerven
milena, uz som o tom pocula ze sa to stalo, ze si zena chcela dat imlose von po opke ale ja to absolutne nechapem, ci si to dali robit len z rozmaru a neboli s tym psychicky stotoznene alebo sa im to nakoniec nepacilo alebo co... tu bolest podstupit, peniaze vyhodit do luftu a potom ich nechcu, teda ak tam nie je nejaky zdravotny problem, no divne skratka

manula

carina...jasne aj auto raz bude,..este mi aj tak nejak nechyba :D

tessy, dobry vyber prsa namiesto klimy :)))) spravne:D a drzim palce na stehy !!!