Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

tessy

no a u nas v ba je to este drahsie , ako v tych kosiciach , tak som sa aj tesila z tej lepsej ceny ale sm hlavne rada ze nie je zo mna kacicka :)))

bellinka

Nelina

mozno by osm isla v buducnosti aj do toho permalipu ale tak zatial sa toho bojim ze je to uz na furt a nevedela som ako sa tie pery s tym vysporiadaju :)) bala som sa aby mi nezhrckaveli a nastastie , sa to nestalo ...

tessy111

bože daj nam ešte jednu dobre platenu robotu aby sme mohli isť na plastiky.:)250€ až sa mi hlava zatočila

tessy111

ja mam 360 a namne vyzeraju dosť velke.Tu sa to neda porovnavať podla ml,každa značka ma ine miery.Ani mne sa nezda, že baba z galerky čo ma 600 su obrovske.

bellinka

Nelina27

pery super inac bolelo to ty kokso tak adrenalin stupol :))) ha ha ale dalo sa to vydrzat lebo to trvalo dokopy 10 minut , modrinka bola jedna mala , nic extra zle , opuch bol tak jeden den vtedy sa mi to aj pacilo lebo vtedy to bolo tak pekne zvecsene , nafuknute ha ha

dali sme s doktorom len ten 1ml remaku (to je spracovana kys.hyaluronova s niecim )bala som sa co to spravi ale tak chcela by som este min.1ml lebo len mi to tak pekne ozivilo tie pery ziadne zvecsenie tam ani nie je moc vidno co som aj sklamana za 250evri , hmm ale tak uz viem

Inak kys.hyaluronova vydrzi 6-9mes
a tento REMAKE zevraj 12-18 mesiacov tak som zvedava ale ze zalezi ako sa telo s tym vysporiada aako rychlo to vstrebe

korki

ahojte
babule, aj ja sa toho strasne bojim, ze sa mi bude po case malit a budem chciet zvacsovat. a moj muz mi zahlasil, ze v tom pripade sa rozvadza... xixi...

no ale momentalne sa uz tesim na opku a aj na tych 450 ml.

carina, ty si sa pytala. no ja som dr. nic nehovorila na konzultacii. ale kedze som videla tie utle babenky v cakarni a uz som vedela, ze ked im navrhol 400, tak mne minimalne tych 450 da. ale nakoniec zistil asymetriu, tak do jedneho dava 450 a do druheho 400. a ty ked ratas s tymi 400ml, tak ti ich urcite da. ono fakt vela zavisi aj od toho, ci uz mas po detoch, alebo pred a od zakladu aky mas a hlavne teda na prvy krat si myslim, ze viac ako tych 450 by nedal nikomu, bez zakladu... ci???

bellinka aj u teba to asi bolo tak, ze ti teda dali tych 450ml, ale viac asi nemohli. ved aj koža ma svoje hranice a ked tam predtym nic nie je... ale jasne, suhlasim s tebou, ked chces vacsie, treba ist do toho. hovorim, ze tohto sa obavam aj ja. ze sa mi po case zacne malit... ale dufajme teda, ze nie... xixi lebo ja moc nie som na tieto adrenalinove sporty, ako je narkoza a rekonvalescencia a hlavne pri dvoch malych detoch mam uplne iny pohlad na svet ako pred 10 rokmi...

korki

ahojte
babule, aj ja sa toho strasne bojim, ze sa mi bude po case malit a budem chciet zvacsovat. a moj muz mi zahlasil, ze v tom pripade sa rozvadza... xixi...

no ale momentalne sa uz tesim na opku a aj na tych 450 ml.

carina, ty si sa pytala. no ja som dr. nic nehovorila na konzultacii. ale kedze som videla tie utle babenky v cakarni a uz som vedela, ze ked im navrhol 400, tak mne minimalne tych 450 da. ale nakoniec zistil asymetriu, tak do jedneho dava 450 a do druheho 400. a ty ked ratas s tymi 400ml, tak ti ich urcite da. ono fakt vela zavisi aj od toho, ci uz mas po detoch, alebo pred a od zakladu aky mas a hlavne teda na prvy krat si myslim, ze viac ako tych 450 by nedal nikomu, bez zakladu... ci???

bellinka aj u teba to asi bolo tak, ze ti teda dali tych 450ml, ale viac asi nemohli. ved aj koža ma svoje hranice a ked tam predtym nic nie je... ale jasne, suhlasim s tebou, ked chces vacsie, treba ist do toho. hovorim, ze tohto sa obavam aj ja. ze sa mi po case zacne malit... ale dufajme teda, ze nie... xixi lebo ja moc nie som na tieto adrenalinove sporty, ako je narkoza a rekonvalescencia a hlavne pri dvoch malych detoch mam uplne iny pohlad na svet ako pred 10 rokmi...

bellinka

Baby ved aj v galerke je jedna co ma 600ml a vobec nie su obrovitanske su krasne :)))

a tu je este link z dneska , co poviete mne sa neskutocne paaaacia , ja viem su vecsie ale kraaasne :))

www.topky.sk-

tessy111

belinka,ja som tiež po dvoch deťoch a presne take ovisnute ani Ačka som mala pred opkou.Bola si len u jedneho na konzultačke?

bellinka

sya

to vazne si skocila??? wau mas moj obdiv ja by som pocas toho zooskoku dostala infart , vazne zastavu srdca, ja tam nemusim vysky a vsetko s tym spojene bleeeee ale ked sama tvrdis ze radsej znova operacia tak nieco na tom bude :)))