ahojte
babule, aj ja sa toho strasne bojim, ze sa mi bude po case malit a budem chciet zvacsovat. a moj muz mi zahlasil, ze v tom pripade sa rozvadza... xixi...
no ale momentalne sa uz tesim na opku a aj na tych 450 ml.
carina, ty si sa pytala. no ja som dr. nic nehovorila na konzultacii. ale kedze som videla tie utle babenky v cakarni a uz som vedela, ze ked im navrhol 400, tak mne minimalne tych 450 da. ale nakoniec zistil asymetriu, tak do jedneho dava 450 a do druheho 400. a ty ked ratas s tymi 400ml, tak ti ich urcite da. ono fakt vela zavisi aj od toho, ci uz mas po detoch, alebo pred a od zakladu aky mas a hlavne teda na prvy krat si myslim, ze viac ako tych 450 by nedal nikomu, bez zakladu... ci???
bellinka aj u teba to asi bolo tak, ze ti teda dali tych 450ml, ale viac asi nemohli. ved aj koža ma svoje hranice a ked tam predtym nic nie je... ale jasne, suhlasim s tebou, ked chces vacsie, treba ist do toho. hovorim, ze tohto sa obavam aj ja. ze sa mi po case zacne malit... ale dufajme teda, ze nie... xixi lebo ja moc nie som na tieto adrenalinove sporty, ako je narkoza a rekonvalescencia a hlavne pri dvoch malych detoch mam uplne iny pohlad na svet ako pred 10 rokmi...