Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Zuleko , no co ja viem za tych 250 evri som cakala aj nejake to zvecsenie a nic , tak som trosku sklamana , lebo som si to dala ako darcek k narodkam od priatela a neni to vobec vidno , tak mam z toho take zmiesane pocity :))ano robili mi to v chirmede

bellinka

Zuleko , ano ano viacej nas tu je co boli v chirmede a tvrdili nam ze budeme mat obrovitanske prsia a nic z toho ha ha, ved aj moja zlata Flow333 chuda ved aj ta si uz dohadovala zvecsenie :)))

manula

repka, no neviem ako presne to je..ale neboj, urcite sa dovtedy uvolni termin a pojdes aj skor :) baby tu pisali, ze mali planovanu a potom bola ovela skor a necakane :)

Zuleko

Bellinka
Akurát som dočítala čo si písala ohľadom veľkosti,ja som bola tiež v chirmede,dala som si 390..doktori mi povedali že to budu veľke prsia,že zbytočne si davam take veľké a podľa mňa niesu vôbec ale vôbec veľké..

tessy111

ja len dufam, že sa moje tak nezmenšia po čase,lebo už teraz začnem šetriť na dalšiu opku a klima už vôbec nebude.:)