Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

maria1113
Tak teď jsi mě dostala, ale vím, že pod prsy mám cca 65-70 cm a přes prsa kolem 78-80cm.. nevím přesně, po operaci bych měla mít 89 přes prsa - ale to jsem měla mít 350 ml, nakonec jsem ho ukecala na 325ml, ale tam asi není takový rozdíl :)

Mirisek

Luxury

přesně tak. Někdy si říkám, vždyť nejsou nejhorší, spousta žen má horší prsa.
Také jsem v depresi :( nedokážu myslet na nic jiného než na prsa.
Třeba včera, jsem sledovala svůj oblíbený seriál sex ve městě a zjistila jsem, že celou dobu všem jen pozoruji prsa a srovnávám:(

1cokoladka1

tessy111
ešte som nebola na konzultačke,ale našla som na nete jej mail tak sa s ňou chcem nejako dohodnúť.Ale myslím že už som rozhodnutá isť k nej.Má dobré ceny a radšej by som išla k žene ako k mužovi ;)

Mirisek

maria1113
Jen se bojím, že 325 ml je moc. Nechci mít zase obří prsa :)
Ano, žiji v Čr v Brně. Takže do BB to mám cca 300 km. Rozhodla jsem se jít k Mudr. Červeňovi proto, že kolegyně z naší slovenské pobočky u něj byla a jen samou chválu jsem slyšela. Potom jsem začala pátrat více a každý ho chválil.
Taky na omlazeni.cz - to je něco jako tady zdravie.sk jsem viděla fotky od barbora1o.

Luxury

Mirisek, presne nad tym uvazujem od rana, ako som bola na sone prs....ze ved nie su tie moje prska take zle..ale zas si hovorim, ze ich mam naliate pred kramami, potom zas splasnu :((( som v depresii a nachylna zdupkat :(((

maria1113

korki, tak tebe sa to už pomaly blíži, dúfam, že si už v poriadku.
Adelaide, ty sa máš ako, že sa ani neozveš

maria1113

ahoj mirisek, pozrela som si tvoje foto v galérke, máš naozaj krásny základ, tak sa neboj, že by si mala škaredé prsia, budú dokonalé. Čo sa týka anatomických impl., tie sa dávajú väčšinou ženám, ktoré majú ovisnutejšie prsia, čo nie je tvoj prípad. Ja som vyše dvoch mesiacov po opke a som spokojná, vôbec neľutujem ,že som do toho šla, tak ani ty sa neboj a teš sa na to. Keď budeš kľudná, tak aj tvoje zotavovanie bude prebiehať lepšie, tak držím palce. Ešte sa chcem spýtať, ty žiješ v čechách? Ak áno, prečo si sa rozhodla ísť na opku až sem na Slovensko?

Nelina27

ahoj Mirisek, ak si pevne rozhodnuta ze ides do toho tak chod a nedaj sa odradit kvoli strachu, nic sa nepokazi a s doktorovou pracou budes maximalne spokojna, je jeden z najlepsich na SK a tolko skusenosti a tolko operacii rocne ako on asi nema ziadny chirurg u nas. Mozes vidiet jeho pracu, ak sa ti podari dostat do nasej galerie ale to ta este viac utvrdi v tom ze aj ty budes chciet krasne prska od neho:-)))