Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Manula
To skoro každý ľutuje,ale tiež je pravda že zvyk je železná košela..a časom si človek zvykne aj na tú veľkosť a zase bude chcieť väčšie..

manula

bellinka, no mne sa inak tvoje prsa lubia...ja si vobec neviem predstavit, ze budem mat take nieco :)) mne sa uz aj to zda velke oproti tomu co mam, tak mam teraz chaos..bojim sa,aby som to zas s velkostou neprehnala..ale je fakt, ze mam vela kamosiek, co potom lutovali, ze nedali vacsie...

Zuleko

Aha to už neviem:-)Tak hádam keď už raz pôjdeme na druhé zväčšenie budeme mať prsia naozaj veľké:-)Mne keď povedali,že budu veľké som sa nato navnadila a teraz niejako neviddím žeby boli veľké:-)

Zuleko

bellinka
hej teraz som našla na nete že má 5:-)Pekne veľké:-)Také by som prijala:-)No možno keby sme mali také tak by sme chcelo 6-7 :-)

Zuleko

Bellinka
Tám je 9 veľkosti na ten prúžok od malej po úplne veľkú tak hádam to bude fajn:-)keď dám niejakú tu strednú

bellinka

zuleko

a ta mezsarosova no kraaaasa , krasne obrovitanske , uzasne a tiez ich pekne hrdo nosi na hrudi , neni ziadna trapna minarikova , to je taka lacna čuuuza :)))))))

bellinka

ZULEKO
ja nosim niektore podrpsenky C-ckove a niektore D-ckove , podla toho aky je to strih :))

bohvie co to spravi ten maly silikonik v perach , lebo co som snorila na nete tak tiez som tam nevidela moc zvecsenie sakra !!!