Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

Ahoj holky,

nevím, zdali je to už stresem, ale pomalu začínám šílet :(
Na opku jdu 16.05.2011, čekám už od září, jdu k Mudr. Červeňovi.
Strašně jsem se na vytoužená prsa těšila,ale nyní hledám nedostatky.
Přemýšlím nad tím, zdali není lepší mít malá ale pěkná prsa, než velká a třeba zkažená :(
Máte někdo s tímto doktorem zkušenosti?
Když jsem u něho byla na konzultaci, řekl mi, že z mých prsou urobí dokonalá:) ale já se bojím,co když to nevyjde :( pak už není návratu.
Měli jste některá taky takové myšlenky?
Vím, že když se rozhodnu na opku nejít budu se celý život užírat tím, jaké by to bylo prsa mít :(
Děkuji za každý příspěvek.

Zuleko

Lifik
Na prvý krát ti skoro žiaden doktor nedá viac ako 450..samozrejme že to záleži od základných pŕs..samozrejme,že keď máš dostatok svojich pôvodných pŕs tak vtedy áno..ale si predstav aký to musí byť šok pre kožu,keď žena nemá nič a zrazu jej tam chcú natrepať 600 ml..potom sa ti nechcu zahojiť jazvy..a presne teb prípad som aj ja..no na druhe zväčšovanie už by ti mohomdať aj 900 ml:-))

lifik

bellinka,

vrelo odporucam Dr. Cervena!!! Nechapem, co tu citam, ze nejaky Ti to nechce dat, co si ziadas!!!

Maximalne Ti ma povedat nejake rizika, ale ked aj napriek tomu chces ist do toho, preco nie?!

Daj vediet, ako si dopadla...

manula

bellinka, dobru noc..presne aj ja mam dnes chaos den a som rozhadzana cela a mimo..tiez sa tesim na ranny budicek mojho krpceka :)))

manula

baby vy ste super a ta podpora !!! :)))

zuleko, presne tiez si to myslim, zvyknes si a chces vacsie...zabudneme ,ake sme boli plochane :D teraz by som bola stastna aj za dvojky a potom mi aj trojky budu malo..asi tak nejak...kazdopadne necham na cervena, poviem svoju predstavu a som velmi zvedava..

bellinka,
dakujem krasne :) no budem sa tesit to je jasne..ja sa nejak tej bolesti ani nebojim a mozno to bude problem a budem nemilo prekvapena,ale zvladli to mnohe musim aj ja, ked nieco chceme, musime :) este mat aj taku skvelu postavu ako ty a parada...to potom inak ukaze..:)

bellinka

Jaaaj baby idem si snivat nejaky pekny snicek o prsiach , musim ist spat lebo rano ked ma bude budit krpec tak sa asi zblaznim z toho vstavania po tom dnesnom zmenenom case , to so mnou nejak zamavalo a uplne som z toho rozhadzana , inak by som uz davno spala o takomto case ha ha takze dobruuu nocku baby :))))

bellinka

ja som inak velmi stastna z mojich prsicok , ja to vsetko nemyslim v zlom tie staznosti , naozaj som stastna , ale tesiim sa uz teraz na tu chvilu ked budu este vecsie to budem uplne v siedmom nebi potom vazne :))))

bellinka

manula

, hlavne sa neboj ani nebudes vediet aka budes potom pysna aj keby bola vecsia na svoju hrud , hlavne je tesiiiit sa , to aj lepsie prezijes potom ten pooperacny stav :))) naozaj ver mi , drzim palce aby ti vsetko dobre dopadlo a hlavne aby si bola spokojna :)))