Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

tessy111
Nemám děti. A asi ani nikdy mít nebudu. Přítel dítě má z prvního manželství a děti nechce :( Tudíž mi nic nebrání v tom prsa mít.
Nevím, asi je to strach.
Když jsem byla u doktora cítila jsem se skvěle. Ale nyní čím více se to blíží a já mám svoji operaci potvrdit tím větší mám strach, že se něco pokazí.
Chtěla jsem anatomické implantáty, aby prsa byla co nejpřirozenější, ale doktor říkal, že i kulatý implantát udělá pěkná prsa.

Mirisek

tessy111
Nemám děti. A asi ani nikdy mít nebudu. Přítel dítě má z prvního manželství a děti nechce :( Tudíž mi nic nebrání v tom prsa mít.
Nevím, asi je to strach.
Když jsem byla u doktora cítila jsem se skvěle. Ale nyní čím více se to blíží a já mám svoji operaci potvrdit tím větší mám strach, že se něco pokazí.
Chtěla jsem anatomické implantáty, aby prsa byla co nejpřirozenější, ale doktor říkal, že i kulatý implantát udělá pěkná prsa.

Mirisek

tessy111
Nevím, asi je to strach.

Mirisek

Ještě přidávám, nyní mám prsa tak 2. Mám navrhnuto 325 ml pod sval kulaté - chtěla jsem anatomy, ty mě nechtěl dát.

tessy111

je tu plno bab ktore boli u dr.Červena a su spokojne.Ked si v galerke tak sa môžeš o tom presvedčiť.Robi fakt krasne prsia.Držim palce.treba sa tešiť, vtedy sa všetko podari.

tessy111

Mirisek, už ked si mala odvahu isť na konzultačku, tak si asi pevne rozhodnuta čo chceš a tužba po novych a krajšich prs je väčšia.Su tu baby,ktore rozmyslali roky a nakoniec sa rozhodli pre ano.

Mirisek

Ještě přidávám, nyní mám prsa tak 2. Mám navrhnuto 325 ml pod sval kulaté - chtěla jsem anatomy, ty mě nechtěl dát.

Mirisek