Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

mirisek,
ale ze vraj aj v Brne je nejaky skvela klinika ci co ..minule mi kamoska vravela, no nejak som si to nezapamatala.. pozrela som aj ja tvoje prsia, fakt pekne, z toho budes mat nadherne neboj :)

manula

ahoj Mirisek,
uplne chapem tvoje pocity a su normalne :) Vzdy je to risk,ale ked si sa uz raz rozhodla, tak to asi chces a treba ist do toho ..myslim, ze lutovat nebudes, na mudr. cervena som doteraz citala len pozitivne reakcie, robil aj mojej sestre a spokojna je velmi..a "silet" budem urcite aj ja ked budem mat pred operaciou,...presne tak ak to zrusis, budem cely zivot mysliet na to, ze si to mohla mat..samozrejme 100% istotu, ze sa ti to bude pacit nebudes mat..musime len pozitivne mysliet a dufat v ten najlepsi vysledok velmi drzim palce a tesim sa ako nam tu budes potom v maji pisat aka si spokojna :))) ty mas dobre, ze 2, ja neviem ani ci mam vobec 1 :D aj ja chcem anatomy, preco ti nechcel dat?

maria1113

mirísek, čo sa týka poklesu, áno, oni sa usádzajú a po pár mesiacoch už nevyzerajú tak umelo, ako keď sú čerstvo po opke. Čo sa týka veľkosti obvodu, tak neber to doslovne, že toľko, koľko ti povedal dr. , že ich aj budeš mať po opke. Tak mne hovoril, že budem mať 100cm, ale po dvoch týždňoch som mala už 96cm a mám ich doteraz.

maria1113

luxury, nestresuj a kľud.
Mirisek, však ja som bola u dr. Červeňa, ak máš chuť tak mrkni do galérky, som tam.