Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

maria1113 To ano,to je na nich pěkné,ale třeba když se člověk předkloní, pohnou se také? Nebo jsou pořád stejné.
Nebo když člověk běží, to se přeci hýbou, nebo ne?
Já nikdy neviděla nikoho naživo se silikony, nebo jsem to nepoznala, tak raději vše zjišťuji.

maria1113

luxury, neboj , nemaj obavy , s rizikom do toho ideme všetky, len si to netreba pripúšťať, pozitívne myslenie dokáže veľa, len sa teš, počkaj, ako rada budeš skúšať a kupovať podprdy, veľmi rýchlo zabudneš, že si na opke vôbec bola.

Mirisek

Asi je to blbá otázka, ale jak jsem ve stresu přemýšlím asi jako každý jen nad samými nedostatky.
Holky nevadí vám to, že se silikonové prsa nehýbou? Tedy že jsou pořád tak dokonalé?
Že když ležíte tak trčí a nerozlijí se do stran?

Luxury

sak to, ze ja si to pametam z cias kojenia, aka som chodila vystreta a vyprsena :) je to hrozne s tymi prsiami
btw. vraj Czoborova v Adela show povedala, ze plasticka chirurgia je super vec ?:) to ma tiez tak povzbudilo..

inak moc tam nemam napisany, takze uz len interne a s vysledkami na ARO a v pondelok ficim, ak nic nebude...trocha pokasliavam, snad to nic neznamena...

Nelina27

Luxury nic zle si nepripustaj a nemysli na to a nic take necitaj, ako pisali dievacata treba mysliet pozitivne, aj po opke to budes mat lahsie, psychika robi vela... a predstavuj si ako budes potom vyzerat v plavkach ty a aka budes happy:-)

Luxury

Nelina dakujem, tak mi je do placu...mozno je to tym, ze citam vela o tom zlom, bojim sa embolie, ze bude problem s jazvami atd...ach boze, preco to musi byt take tazke?
btw.v tych plavockahc si taka cica - aspon daka motivacia...:(

Nelina27

Luxury, nepanikar, take iste pochybnosti sme mali pred opkou vsetky ale bude to stat za to a budes sa tesit potom
no adelaide tu veru chyba :-(

Nelina27

mirisek, teraz som si vsimla ze ty uz v galerke si:-) mas naozaj pekny zaklad, tvoje prska budu nadherne, nemas sa coho bat a tych 325 ml nie je naozaj vela
maria dakujem, velmi sa vytesujem z nich, akurat som sa merala, mam cez prsia teraz 93 cm ale ratam s tym ze sa este zmensia a usadia, hlavne to lave mam zvrchu stale vacsie, ale necham im este cas:-) kupovala som tu prvu nevystuzenu podprsenku, bola mi dobra s DD kosikom ale nakoniec som vzala mensiu D, je mi trochu tesna, ale ze ked odpuchnu bude akurat... v stredu idem do Pandorfu, chcem omrknut CK, bez dalsej podprdy sa nevratim domov :-)

Mirisek

maria1113
Tak teď jsi mě dostala, ale vím, že pod prsy mám cca 65-70 cm a přes prsa kolem 78-80cm.. nevím přesně, po operaci bych měla mít 89 přes prsa - ale to jsem měla mít 350 ml, nakonec jsem ho ukecala na 325ml, ale tam asi není takový rozdíl :)