Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

ahojte babenky...
tak aj mne sa to uz krati..este 15 dni,po nekonecnych rokov uvazovania,po mesiacoch cakania sa mi to krati,a strach prichadza...a je stale väcsi..

Mirisek

Je pravda, že jakmile prsa klesnou, tak se zmenší?
Za jak dlouho Vám prsa klesla?
Máte někdo zkušenost s Mudr. Červeněm?
Děkuji

Luxury

maria, myslim tym to ohrozenie zivota /embolia napr....a ine komplikacie operacne - nemyslim tie, co sa tykaju implosov/
drahy mi akurat povedal, ze to bude v pohode, ze ved to mas aj pri slepaku a ze sa nemam bat, ze sa zobudim, zlaty :)

maria1113

mirísek, tak pri predklone nezostanú stáť, ale sa ohnú ako tvoje, to sa neboj. To väčšinou muži majú také predsudky, že je nepríjemné chytať silikonové prsia, ale naozaj, keď si chytím, tak vôbec necítim silikón, ony časom zmäknú.