Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

mirísek, ale aj ten najlepší a najospevovaniejší chirurg sa môže seknúť.Je určite veľa dobrých chirurgov, o ktorých sa málo píše a veľa žien na toto forum nechodí.

kobra17

Ahoj Babulky.
Tak ja som dnes 7 dní po op.Bola som na KO.Všetko ok.Bolesti už vlastne ani nie sú bolesti,sem tam niečo zacítim,ale šetrím sa aj tak.Teraz je najhoršie to spanie na chrbte.

Všetkým ktoré sa chystáte na op.držím palečky,chápem,že máte strach,ale verte,ten pocit,keď sa pozriete na svoje znovuzrodené prsíčka,nádherné,pevné,či už sú väčšie,alebo menšie,stojí za všetok strach a bolesť,ktorá je aj tak najhoršia len tie prvé dva dni,teda aspoň u mňa to tak bolo.Viem,že ľahko sa hovorí,,nebojte sa,,aj ja som sa STRASNE bála,ale naozaj to stojí za to.Prajem veľa zdaru!

Mirisek

manula
Jsem perfekcionistka
takže se špatným výsledkem bych se asi nesžila - to je to, proč se toho tak bojím :((
A v Brně o nikom tak dobrém nevím, no ještě kouknu.

maria1113

mirísek, prsia som mala opuchnuté asi tak dva týždne, ale opuch môže trvať dlhšie, žena to nemusí citiť.

manula

mirisek, fakt a neskusala si to vyzistit,lebo mne niekto vravel, ze a preco nejdes do Brna?? ale inak u cervena spokojna budes :)
galerku uz som pozrela, mas pekne prsia..

Mirisek

manula
Ano, v Brně by to bylo příjemnější, na kontroly, dojíždění atd. Ale o nikom jsem takovou chválu neslyšela.

Mirisek

manula
Nevím, říkal, že mám moc pěkný tvar prsu - kapku a že je tedy zbytečné dávat anatomy, že kulatým vyplní vršek.
Mrkni do galerky, tam mám fotku, prsa jsou tam krapet menší než je mám nyní.