Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

mirisek, ja som si zas starsne dlho nepripustala operaciu ale uz som sa rozhodla cca pred mesiacom ze idem a basta...

maria,nie moc velke, 285 a 320 /tusim/ alebo 320 a 360, vysoky profil. len neviem, ci sa mi tie vacsie zmestia...uvidime, ale nechcem mat do maxima natiahnutu kozu...co myslis?

Mirisek

maria1113
Já chtěla prsa už tak od svých 16 let-- je mi 22 :)
Na konzultaci jsem čekala 5 měsíců a rovnou jsem si objednala i termín operace - na tu tedy čekám 9 měsíců.
Ještě před měsícem jsem si nedokázala připustit, že bych nová prsa neměla... ale nyní se tak bojím, že se bojím, abych se nevzdala :(

Luxury

Mirisek, ani si nerodila? bo mne porod uplne stacil:)

Kobra, som rada ze ten moj sa tiez tak k tomu postavil... budem mat brutalne kozy, ze ceckana mi povedal:)

maria1113

neviem, ako dlho plánuješ operáciu, ale ja som ju plánovala asi tak tri roky a zhruba pol roka som čakala na opku, nakoľko bolo vtedy všetko obsadené

kobra17

Luxury
Neboj nič.Keď sa zobudíš,tak ťa zavalí pocit šťastia,že KONECNE!,už ich máááám.Bolesť prejde a prska budú krajšie a krajšie a krajšie a podprda väčšia a plnšia.Ja už sa len obzerám a teším sa deň,keď dám dolu ten zverák,xi xi

maria1113

mirísek, ani ja som nebola nikdy v nemocnici, ale radosť z nových prs ďaleko prevládla nad strachom a obavami a to čakanie. Neviem, ako dlho plán

Mirisek

maria1113

Víš možná je to i tím, že jsem nikdy nebyla v nemocnici. Nikdy jsem nebyla na žádné operaci... To mě možná taky strachu dodává :(