Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

mirísek, myslím si, že, ak by si chcela mc ghany, tak dr. ti ich objedná, on nepracuje len s euroslikonmi, niektoré baby majú od neho aj nagory. Najlepšie by si mala, keby si si s niekým vymenila termín, však sa skús spýtať, či si niektorá s tebou nevymení

Mirisek

maria1113
škoda, že je Červeň nepoužívá.
Nejvíc mě štve to, že se nestihnu dostavit na konzultaci do doby, kdy musím potvrdit operaci u Červeně. Dá se u něho přesunout termín třeba na podzim? Nebo tak nějak.

maria1113

moja sesternica z čiech ich má, bola u dr. Kufu minulý rok, ale neviem ti povedať, či je s nimi spokojná, lebo sa vídame tak raz za rok

Mirisek

maria1113

Ano, to jsou ony, jen to nejsou ty klasické, ale PERTHESE-SENSITIVE.
Prý mají složení jako blatíčko :) a jsou velmi přírodní.

maria1113

mirísek nemáš náhodou na mysli impl. zn. mc ghany? Myslím, že sa viac používajú v čechách, keď som sledovala omlazení.cz, tak veľa žien ich mala.
Vlaďka, som zvedavá na tvoje fotečky.

Mirisek

Holky, máte některá implantáty Perhesy ?
Slyšela jsem, že jsou měkké a téměř k nerozeznání od normálních prsou. V leže se "rozjedou" jako normální prsa.
Má je i Dara Rolins.

kobra17

Luxury
Môj muž videl prska na 6-ty deň po op.A reakcia?TY KOKSOOO,MAMINA PARADA,NADHERA.Tak ma to až nadchlo,že aj on je vlastne spokojný,aj keď mi pred op.hovoril,že aby som si to dobre rozmyslela,že jemu je jedno aké mám.No ale mne to nebolo jedno.Takže spokojnosť na každej strane.

TAK LEN ODVAHU!!!BUDE TO FAJN.

MIRISEK

Nevzdávaj sa.Ženy sú predsa silnejšie ako muži.Zvládneš to a budeš šťastnáááá.Ja som to skoro vzdala v deň op.Prišla som na kliniku skôr a debatila som so sestričkou.Hovorím jej,že ja sa tak bojím,že asi idem domov.Bola hrozne milá,odpovedala mi na každú hlúposť,potom mi dala tú ohlupujúcu tabl.a už mi bolo jedno čo sa so mnou bude robiť.A ani neviem ako a už je to týždeň a gratulujem sama sebe,že som vtedy domv neodišla.

Tak Babulky hor sa DO TOHO

martinka54

mirisek

z Brna ti mozem odporucit dr. Hrbateho, kamoska unho bola a este u jedneho bola kamoska ten sa vola tusim Mrazek alebo Mrazik. dufam, ze som panovi dr. nepokazila meno :-)

maria1113

luxury, tak dr. ti bude dávať najskôr skúšobný impl. a potom sa rozhodne? Ani mne sa to nepáči, ked je koža natiahnutá do prasknutia.