Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

maria1113
Určitě napíšu, zavolám hned zítra.
Ale jsem rozhodnuta. Nedokážu si představit, že bych prsa neměla. Tedy i kdyby mi pan doktor Červeň tyto implantáty nechtěl dát a já měla čekat další rok do opky jinde počkám a budu se těšit na krásná prsa :)))
chci je a moc, teď už to vím a žádný strach mě nezastaví :)

(no uvidím co budu říkat týden před opkou :(

maria1113

suzie3, keď si mala asymetriu, dával ti rôzne veľkosti impl.? Ja som si jazvy ničím nenatierala, mám ich pekné, ani mi ich nevidno.

suzie3

baby tak dnes som bola v BB dat si vybrat stehy. aj prska som si konecne videla v plnej krase...no neviem mam z nich zmiesane pocity, v tricku a podprde mam krasny dekolt (Livke poslem fotky coskoro), no bez su este nesumerne, na Lavej strane opuch a bradavky nesumerne, dufam ze je to tym opuchom a ze sa to upravi. No ja som mala asymetriu aj pred OP, vraj prepadnuty hrudnik na jednej strane, doktor ma dnes pozeral, vraj som cela nejaka kriva :) ze aj chrbat... No dufam ze vysledny efekt bude ok.

Ozaj vy ste si niecim natierali jazvy po OP?

maria1113

aha, však v siklienka majú aj mentory, však tam budeš volať a objednávať si impl a posielať zálohu, len tých 325ml, čo ti dr. navrhol v eurosil. nemusí byť 325 mentor, každá zn.impl. má iné rozmery

Mirisek

maria1113
myslíš, že by mi je dal?
No zkusím mu zavolat. Protože jezdit do Bánské pořád nechci.
Chci mít krásné prsa a to i za cenu výměny doktora. Ale zase pan Červeň mi byl moc sympatický.. Bylo by super, kdyby mi tyto imploše mohl objednat :D