Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

Repka
Našla jsem samou chválu na implantáty mentor PERTHESE-SENSITIVE.. Jsou prý velmi měkké a velmi přirozené. Navíc jsou pro hubené ženy - to jsem já :) Tak jsem se ho chtěla zeptat, zdali je možné mít místo ES tento typ implantátu. Uvidíme jak pořídím :( k Červeňovi bych chtěla, skvěle na mě působil.

repka

Mirisek
ja by som si menila hned!! ja sa uz neviem dockat decembra .. a ty vlastne co mu chces volat? preco si rozmyslala o preklade terminu??

Mirisek

Repka, a kdy přesně? Zítra budu volat doktorovi, pokud by mi dal implantáty, co chci klidně si termín vyměním :)

tessy111

Mirisek, nemaš o čom premyšlať ak neplanuješ dieťa v buducnosti a tvoj partner ťa v tom podpori. Je plno mužov, ktorým sa nepačia silikony.

tessy111

ahoj vladka, no ja sa mam super.Dnes som bola vybrať stehy a vôbec nič ,ale vôbec nič som necitila.Jazvy su uplne tenke.Tešim sa.A ty až vo štvrtok na stehy?

Lubs, ty ako sa citiš? Si spokojna?