Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mirisek

myslím si,že aka koľvek značka či PERTHESE-SENSITIVE,alebo eurosilikóny,či značka nagor na tom nezaleži aby boli prska prirodzene.záleži na vlastnom základe a aky je tvar pŕs pred operáciou.ja mám ES a prsia mám pekné a prirodzené či na dotyk tak aj tvarovo.a tiež si myslím,že čim menšie,tým prirodzenejšie.a na to netreba ani značku PERTHESE-SENSITIVE,stači zvolit´ správnu veľkost´.možno sú PERTHESE-SENSITIVE makké,ale to sú aj ES.a keby ste si postavili vedľa seba dve ženy a jedna by mala ES 300ml a tá druhá PERTHESE-SENSITIVE 600ml,tak určite viete,ktoré budú prirodzenejšie.

repka

Mirisek
ak by teda ti dal, tak povedz sestricke, ze mas uz vymenu :)
-teraz ani spat nebudem :) dufam, ze ti ich da :)))
mozes mi napisat na cucko666@azet.sk :)

a neprezradis ake ti dal teraz? ze nie si spokojna?

Mirisek

barbora10

Už jsem z toho jelen :)Myslela jsem, že čím jsou měkčí, tak tím jsou i přirozenější :( aspoň to tak všichni psali..

barbora10

mirisek

ahoj:)ja len tolko,ze never tomu,ze implantaty PERTHESE-SENSITIVE su niecim vynimocne a vyrazne odlisne od inych.tak ako aj u inych znaciek,tak aj tieto maju svoju kohezivitu,je to len reklama.a podla mna keby mas v jednom prsniku PERTHESE-SENSITIVE a v druhom inu znacku,tak rozdiel ani necitis.

V leže se "rozjedou" jako normální prsa.

tak to skor zalezi od zakladu prs.ak ma niekto velmi malinke prsia(ziadne)a implantaty su este aj pod svalom,tak dost pochybujuem,ze sa pri implantatoch PERTHESE-SENSITIVE rozutekaju do stran:)tak isto budu pekne drzat tvar,ako pri inych.mozno su prijemne makke,ale to ti mozem potvrdit aj o ES.

Mirisek

Repka
Zítra zavolám a napíšu.
Později bych asi musela jít, slyšela jsem,že jsou o dost dražší ... v ČR o cca 15 tisíc :( tak abych došetřila :)))
Každopádně pokud budu měnit, tak s tebou a budu ráda i za tento prosincový termín :))

repka

ved keby ti ich dal, tak nemusis menit termin, nie? ci?

a tebe ake odporucil??

v kazdom pripade, ak by si si rozmyslela, ze nepojdes, alebo prelozis termin sa mozme dohodnut cez mail, alebo inak :)

Mirisek

Repka
Našla jsem samou chválu na implantáty mentor PERTHESE-SENSITIVE.. Jsou prý velmi měkké a velmi přirozené. Navíc jsou pro hubené ženy - to jsem já :) Tak jsem se ho chtěla zeptat, zdali je možné mít místo ES tento typ implantátu. Uvidíme jak pořídím :( k Červeňovi bych chtěla, skvěle na mě působil.