Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

mirisek

a samozrejme ta chapem,ze hladas to najlepsie mozne pre teba:)len si myslim,ze PERTHESE-SENSITIVE nebudu velmi odlisne od inych.

barbora10

mirisek

podla mna sa ES nemusis vobec bat:)podla mna tam velky rozdiel nebude.samozrejme ak trvas na inej znacke,treba to s doktorm prebrat.ani cerven nepracuje iba s ES.

Mirisek

barbora10
Tak to je mi jasné. že 300ml a 600ml je rozdíl :)
Já mám navrženo 325ml pod sval.
Nechci tvrdit, že je něco lepší, jen hledám nějako alternativu, něco co bude dobré. Na tom přeci není nic špatného.

vierka86

babenky mam na vas taku otazocku, kolko po opke ste mohli robit bene veci ako umyvat dlazku vysavat, upratovat, zohybat sa...ja mam chovnu stanicu maciek a v maji sme zvyknuti mat maciatka, a hlavne nasi chlpaci, a teraz mi vychadza operacia na 7.5 a neviem nakedy najskor po opke si to mam naplanovat, predsa len bude treba okolo nich chodit a udrziavat vsetko v sterilnej cistote. Dakujem velmi pekne

repka

Mirisek
ak by teda ti dal, tak povedz sestricke, ze mas uz vymenu :)
-teraz ani spat nebudem :) dufam, ze ti ich da :)))
mozes mi napisat na cucko666@azet.sk :)

a neprezradis ake ti dal teraz? ze nie si spokojna?