Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuz_

no ja uz sa neviem dockat tej konzultacie, strasne som zvedava a isla by som uz aj za tyzden na OP..:) ale to asi kazda..aj ked teraz som sice hrdinka, no pred OP mi nebude vsetko jedno urcite..heh

adadka

Zuz,

ja mám 170/50 kg, prsia A a mám navrhnuté do jedného prsníka 250 ml a do druhého 300 ml. Mám totiž asimetriu.

Nelina27

Zuz, neboj vyrabaju aj mensie implantaty ako 300 ml :-) aj v galerke take najdes
mirisek, tiez si myslim ze medzi implosmi extra rozdiely v makkosti nie su a ty ako laik by si ani nezbadala ktore su ktore a ktore su maksie ale tvar si drzia asi vsetky... a zeby sa rozliali ako blato na hrudi? no neviem ci by sme take chceli:-)))

Nelina27

Zuz, neboj vyrabaju aj mensie implantaty ako 300 ml :-) aj v galerke take najdes
mirisek, tiez si myslim ze medzi implosmi extra rozdiely v makkosti nie su a ty ako laik by si ani nezbadala ktore su ktore a ktore su maksie ale tvar si drzia asi vsetky... a zeby sa rozliali ako blato na hrudi? no neviem ci by sme take chceli:-)))

Zuz_

baby, tak ako Vas tu citam, je tu niektora ako ja? 161 cm, 44 kg a nulky ak nie - nulky :) na konzultaciu idem koncom aprila, ale uz sa neviem dockat..ako Vas tu citam, a vsetko ake ml Vam odporucaju, vsetko nad 300 ml..ja si to ani predstavit neviem..

carina

caute baby,
mate niektora termin na op k cervenovi do popradu? Zevraj sep.-okt. by pripadal do uvahy.
a este otazka, je tu niekto koho tam aj operovali? Ak ano, ako vyzera klinika? boli ste spokojne?
dik

adadka

Mirisek,

mne boli zasa navrhnuté imploše Mentor, alebo Polytech. Polytech sú na omak makšie. Môj Dr. Eurosilikony nedáva vôbec.