Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vierka86

adadka, ja sama by som bola asi za stredny, ale doktor mi povedal ze vysoky bude dobry , ze sa nemusim bat, tak mu doverujem, rozumie sa tomu urcite lepsie ako ja

Zuz_

vierka 86

tak to si vyskou a vahou, tak ako ja..tiez chuducka, a kam ides na OP, komu? kedy mas? :) C cka to su take trojky, ci? ja som v tomto uplne mimo, kedze som jak lata..

vierka86

Zuz_
ja mam 162 cm, 43 kg, prska take ziadne, vraj polky, a budem mat 300 ml VP, ale vraj by sa zmestilo aj 350.Zalezi od toho aku mas stavbu tela, hrudnik. Ale mne v poho staci 300, budu to take C-cka

Zuz_

no ja som taka drobna, chuda, co je sice fajn, ale chybaju mi prsia, tak uz sa neviem dockat..:)) mne je aj jedno ake budu, nie moc velke jasne, aby som nevyzerala ako slapajzna, a aby vyzerali prirodzene..:)

ale chcela by som ist spod paze..len mam pocit, ze to musi asi viac boliet. ked ma baba ruku hore pri operacii, svaly a tak..ako baby ktore si dali spod paze? ako sa Vam hojili tie rany?

Ajsa4

Ahojte kočky, chcela som sa spýtať tých čo už majú po :o) ako sa Vám hoja jazvy. Ja som už 4 mesiace po, rany mám pekne zahojené ale pod pazuchami mám stále tmavšie flaky. Je to prirodzené, že to tak dlho trvá kým to úplne zbledne na povodnu farbu tela?
Moc dakujem za rady

Ajsa4

Ahojte kočky, chcela som sa spýtať tých čo už majú po :o) ako sa Vám hoja jazvy. Ja som už 4 mesiace po, rany mám pekne zahojené ale pod pazuchami mám stále tmavšie flaky. Je to prirodzené, že to tak dlho trvá kým to úplne zbledne na povodnu farbu tela?
Moc dakujem za rady

Ajsa4

Moc dakujem za rady