Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

AHOJTE baby dlho som tu nebola. co noveho ? :o)
ja v pohode, akurat som leniva sa uz aj odfotit . ale nazivo sa vytesujem.
maria ako? uz zmakli uplne?
mne nie celkom este, este by som prijala. ale uzivam si ich plnymi duskami !!
len malo podprseniek mam..hm...asi 4 dobre...viac nie..nesedia mi co som objednala cez net..
tak vas zdravim a novym gratulujem a cakatelky mate sa na co tesit.

Nelina27

Luxury, toto ja neriesim co bude o 10-15 rokov, ved mam prska len 3 tyzdne, vobec sa o to nezaujimam ako mi ich budu menit, ked to bude aktualne, potom to budem riesit... a ty to tiez neries, mysli pozitivne, uz sa ti to blizi a budes prsatica:-)

Luxury

Nelina :) ja nic v zlom, len som zvedava...:) no fuuuj ze cez pupok...len som si tak predstavola, ci to potom dako vytlacaju, ako babo pri porode..ci co, ale asi urobia rez pod prsom...nic vam k tomu dr.Cerven nehovoril?

Martinka, no ja dufam,ze to neni nic vazne...urcite si volala dr. Trskovi uz...

Nelina27

Luxury, co predbiehas? :-) na to nikto nechce mysliet dopredu ze pojde menit implose :-) potom uz budu nove technologie vkladania, ja uz som videla vkladat aj cez pupok v telke... teda nie zeby som tadial chcela:-)