Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

luxury
nevolala som, lebo som este do dnes chcela vydrzat, ze ci mi ten repik nepomoze a vyzera to, ze je to na ustupe aj priatel mi hovoril, ze mi to bledne. mne to fakt vyzeralo tak, ze co sa nevstrebovalo, tak chce ist von.

katka
ja som mala reopku skoro 7 tyzdnov dozadu. akurat zajtra mam 7 tyzdnov.

Nelina27

vierka, bezne veci ako povysavat, utriet prach a umyt riad zvladnes po tyzdni, niekto aj skor, ze adelaide? :-)
ja som bola operovana v sobotu a dalsi tyzden vo stvrtok som sa uz nemohla pozerat na ten bordel tak som very light upratala, najhorsie bolo zmykanie mopu v twisteri:-) neboj sa ze budes uplne imobilna, trochu sa hybat musis lebo ta bude boliet chrbatik z tolkeho lezania
manula, dakujem ze uzasna, to mi uz davno nikto nepovedal, no teraz citim tie moje prsia ze su uzasne a teda budu este viac ked zmaknu a usadia sa, dievcata co mate pred, naozaj sa mate na co tesit ako pise adelaide nasa:-)

Luxury

Jaaaj Nelina :) prsatica a ceckana :)

vierka86, adelaide bola akcna hned po operacii...z nej si neber priklad:)) to si pametam, bo to bola moja prva operacia, ktoru som tu na fore prezivala :)

adadka

no mne moj doktor ukazoval svoju robotu na notebooku, konkretne sa jednalo o 300 ml a stredný profil a boli krááásne prirodzené. Tak fakt neviem.

vierka86

adadka
takze mas riadnu dilemu teraz ze, no co ja pocuvam tak baby radsej stredny profil ako vysoky, aj ked popravde, nevidela som fotky takze neviem ako to vyzera v skutocnosti

manula

nelina,
ty si uplne uzasna ako vies kazdeho podporit,ukludnit, nakopnut :) pacis sa mi :))) a tvoje nazory!

Zuz_ inak aj ja som mimo z cislovania, dvojky trojky..kedze som cely zivot lata, tak som to ani neriesila,len vzdy tisko obdivovala cecky a zavidela :))))

adadka

Vierka86,

práveže mne boli navrhnuté oba profily.
Idem do Esthemedu, bude ma robiť primár. Mám navrhnuté 250/300 stredný profil, 300/350 vysoký. Mám asimetriu.

vierka86

adelaide
prosim ta, uz som to tu raz pisala ale asi tu nebol nikto kto by na to mohol reagovat, preto vyuyijem ze si tu... prosim ta kedy si mohla zacat robit bezne prace ako vysavat, umyvat dlazky, proste sa zohybat? Dakujem velmi pekne