Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

tessy
mne to zacalo zhruba styri mesiace po opke. na lavom prsniku mi povolila koza od bradavky dole o dva cm. ten gel sa mi prelial a vyzeralo to, ze mam prsnik nizsie

martinka54

ja by som ten wobenzyn nechcela kvoli tomu, ze sa berie vela tabletiek denne a nechcem si zatazovat este aj pecienku

tessy111

Martinka vygoogli si to a dozvieš sa tam všetko.Ja som si pred opkou kupila Wobwnzym za 20€ a zakazali mi ho brať, pretože to spôsobuje krvacavosť.Asi ten Aescin bude lepši.

martinka54

tessy
dakujem. asi si pojdem kupit aj nejake lieky, ja sa hlavne bojim, aby som nedostala zapal a prejde mi na implantat, ale vyzera to lepsie.

Mne sa to v poctate pekne hojilo, ale skoro po 7 tyzdnoch mi zcervenali dve miesta a z jedneho mi uz vysiel steh a aj hnis mi z toho isiel. telo mi to asi nechcelo vstrebat inak si to neviem vysvetlit.

tessy111

Martinka, vlažny harmančekovy obklad by ti určite mal pomôcť.Kup si Aescin čo sa berie hned po opke, ma to tiež protizapalove učinky, alebo Wobenzym, ale ten je o dosť drahši.
Do teraz bolo všetko o.k.?