Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

idem k Cervenovi do PK, mala som ist 7.5. a takto sa mi to skratilo. Prave som zohnala internistu ktory mi to vsetko spravi a sono nevyzaduju u Cervena. Takze zachvilu balim kufre a hura na slovensko, dufam ze vsetko dobre klapne

tessy111

arri
pokial nemaš vysledky krv, tak ti interne neurobia.Tam kde budeš operovana ti nemôžu urobiť?A sono už maš?

arri

ahojte baby, boze ja tomu este stale nemozem uverit, rano mi volala sestricka a uvolnilo sa im na 9.4 ja som taka happyyyy.......
neviete mi niektora poradit kde si mozem spravit predoperacne krvne testy ked na sk nemam doktorku, uz som volala po roznych klinikach a doktoroch a vsetci mi tvrdia ze mi mozu spravit interne predoperacne ale ze krv mi musi brat obvodna, tak teraz neviem ako to spravim, som z tn a do bb sa mi kvoli tomu bezat nechce ale ak nic nenajdem budem musiet

tessy111

Zuz ty si as pytala na podprdy v KE. Kamoška mi odporučila na Poštovej, kde bola Ajda,je to na tej strane.Ja sa tam tiež chystam.