Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

lahsie pripady myslim ze ked ako hovori doktor ma dobry vychodiskovy moment, ked nemusi robit ziadnu extra upravu alebo tak?

arri

inak ja som tiez na konzultacii uplne zabudla spytat sa na PK az ked mi hladala sestricka termin tak som sa spytala a ona sa pytala dokora tak ked to odobril mi ponukli toho 7.5. co som bola uplne stastna ze to bude pred letom co som ratala uz pomaly aj s decembrom

repka

arri :))
boze, mna porazi, ved keby mi povedal tak ja by som sa aj tam dotrepala...

a ake su to lahsie pripadY? :)

zavidim ti teda, ze to tak skoro si sa dockala :)

arri

to neviem komu daju moj termin, to som sa nepytala. Ale necakala som to tak rychlo, na konzultacii som bola 11.3. tak to je rychlovka, inak do PK sa dostanes ovela skor, ak ti to doktor odobri ze mozes ist aj tam, zevraj tam robi len lahsie pripady.

repka

arri
jaj, tak to jen nejaky mesiac si si to skratila - pytala som sa, lebo mam termin az na december, tak ci vobec mam dufat, ze mi zavolaju skor :)
a koho daju na 7.5? :)))