Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

co som ciatala tie 3 tyzdne je tusim este malo na to prisposobenie....podla mna aspon 6 tyzdnov...Katka, vydrz, dockas sa!

Luxury

Katka, no ahoj :) konecne a ja ze kde si sa stratila :)

Katka, z mojho laickeho pohladu je to tak, ze ja si myslim, ze ten silikon je ok, makky, len ten sval sa tomu prisposobuje, tym kopciskam:)...sak si predstav,ze to tak brutalne natiahnu...co myslis?
Strasne sa tesim na tvoje fotky, uz sa neviem dockat:)
no doktorkovi este nic...neboj :) mozes byt na klude a co sa deje? nieco riesis?
boze, co ja len budem robit v pondelok? :(((bueeee

Katka takze hovoris, ze lepsie ako ked si mala svoje prirodzene prska?

katka33

Ahojte dievcata

B4bie...no co s tym implantatom..nic nepises...ako to dopadlo?

Vladka, Tessy, Nelina 27...ako sa zotavujete? Ja som stale nejak mimo, zo vsetkeho sa tak rychlo unavim, zadycham, ta kondicka je uplne v prdeli, boze kolko som toho kedysi stihla a teraz si pripadam ak 300 rocna.
Tessy, Nelina , velmi pekne, ja nechapem ako mozu byt u vas take pekne uz par dni po operacii. Ja som este aj po 14 dnoch vyzerala ako keby ma dostipalo stado srsnov.Brala som konsku davku Aescinu a po par dnoch ten opuch medzi prsiami krasne zmizol, aj ked prsia jeden prsnik je zhora este stale opuchnuty...alebo mam take rozdielne prsne svaly, uz ani neviem..
Adnav
ako prsia maknu?

Lubs a co ty? Ako bolo na stichoch? Kedy budu fotky?

ja som svoje poslala uz davno, ale zabudla som napisat Livke nick, tak ich nevedela zaradit, preto su tam neni.
Inak som si pozerala fotky pred..moje nervy, to hadam nie je ani pravda, ako som tak mohla zit...
AJ ked to momentalne nie je este to orechove a stale sa z nich nedokazem este tesit, lebo su neforemne,nepoddajne, tvrde, odstavaju zo mna, neskusala som, ale urcite by som ich nenasukala do ziadnej podprsenky lebo si tam na tej hrudi robia "own business" a tie bradavky neskutocne bolia...a tym ako sa to usadza mam niekedy pocit, ze kazdy je inak velky a ide do inej strany...tak dufam ze sa to znormalizuje niekedy na jednu uroven a velkost.....ale aj tak to stale vyzera lepsie ako to bolo pred operaciou. Len keby uz zmakli. Vcera to boli 3 tyzdne a ja mam pocit ze sa tu s nimi trapim uz pol roka.

baby co uz mate dlhsie po a nemali ste deti a nemali ste velky zaklad,kedy vam zmakli tie prsia do normaleho stavu? Budu vobec niekedy makke, podajne, ako dlho budu taketo neforeme?
Neviem ci je to len moja mylna predstava, ale podla fotiek vyzeraju tie prsia na tych, co mate uz odkojene ovela rychlejsie uvolnene a poddajne ako na tych, co este nekojili.

Barborka, Lia,
ako to bolo u vas? Kedy zmakli?Bude vobec ten silikon niekedy ako normalne tkanivo? ja ich mam ako ohadzane cementom..

Luxury,
drzim palce. joj som rada ze ja to uz mam za sebou, my sme mali ist spolu. Inak uz mi doktor tyzden neodpisal..co si mu o mne ironicke povedala? :D

janyaaa

ahojte, od vcera si citam vase diskusie, mam kamosky co maju najmensie 325 ml a mne navrhol dr. cerven 400 ml, normalne sa bojim, ze budu velke. mam vysku 166, 50 kg, pod prsiami 70, cez prsia 80. poradte mi mate niekto taketo miery.

repka

maya21
ja ale idem do BB - bola som pred tyzdnom a mam na december ... ale baby vraveli, ze do PK dava aj skor - to som nevedela :(

a podla mna ty sa zbytocne budes "rozhodovat" - to aj ja som si predtym vravela, ze chcem anatomicke a okolo 300 a tak, ale to on sa len na teba pozrie a uz vie lepsie :)
nakoniec mi dal okruhle, vysoky profil a 450 ... - ale ja mam 176, 64 kg , pod prsiami 75 a cez 86 ...

arri

repka, ved si skus zavolat a spytat sa troska sa im pripomenut, mozno sa im nieco este uvolnilo, alebo uvolni, ved za opytanie nic nedas

kobra17

Ahojte Babulky.
Poslala som tej Eve na mail foto pred a už aj po op.,ale stále sa neviem nájsť v galérii,ak by ste ma tam niektorá našla,napíšete mi sem? Ďakujeeeem

maya21

Nazdar baby! Tak som sa konečne zaregistrovala, 8.4. idem k Dr. Červeňovi na konzultáciu, vyše dvoch mesiacov som čakala.. A to fakt dava termíny op. až na december? Ja som z BA, tak snaď ma ,,spravi v PK. Ozaj, ako tam hodim fotku, aby som si mohla pozrieť tie vaše? Nech sa dobre rozhodnem ake impl. Určite chcem okrúhle, min. stredný prifil. Mám 168cm, 52kg, pod prsiami 72 a cez 88, boky 88. Máte tu niektorá podobné miery? Ak, tak aké impl. máte alebo by ste odporučili? Dik, dik (: