Ahojte dievcata
B4bie...no co s tym implantatom..nic nepises...ako to dopadlo?
Vladka, Tessy, Nelina 27...ako sa zotavujete? Ja som stale nejak mimo, zo vsetkeho sa tak rychlo unavim, zadycham, ta kondicka je uplne v prdeli, boze kolko som toho kedysi stihla a teraz si pripadam ak 300 rocna.
Tessy, Nelina , velmi pekne, ja nechapem ako mozu byt u vas take pekne uz par dni po operacii. Ja som este aj po 14 dnoch vyzerala ako keby ma dostipalo stado srsnov.Brala som konsku davku Aescinu a po par dnoch ten opuch medzi prsiami krasne zmizol, aj ked prsia jeden prsnik je zhora este stale opuchnuty...alebo mam take rozdielne prsne svaly, uz ani neviem..
Adnav
ako prsia maknu?
Lubs a co ty? Ako bolo na stichoch? Kedy budu fotky?
ja som svoje poslala uz davno, ale zabudla som napisat Livke nick, tak ich nevedela zaradit, preto su tam neni.
Inak som si pozerala fotky pred..moje nervy, to hadam nie je ani pravda, ako som tak mohla zit...
AJ ked to momentalne nie je este to orechove a stale sa z nich nedokazem este tesit, lebo su neforemne,nepoddajne, tvrde, odstavaju zo mna, neskusala som, ale urcite by som ich nenasukala do ziadnej podprsenky lebo si tam na tej hrudi robia "own business" a tie bradavky neskutocne bolia...a tym ako sa to usadza mam niekedy pocit, ze kazdy je inak velky a ide do inej strany...tak dufam ze sa to znormalizuje niekedy na jednu uroven a velkost.....ale aj tak to stale vyzera lepsie ako to bolo pred operaciou. Len keby uz zmakli. Vcera to boli 3 tyzdne a ja mam pocit ze sa tu s nimi trapim uz pol roka.
baby co uz mate dlhsie po a nemali ste deti a nemali ste velky zaklad,kedy vam zmakli tie prsia do normaleho stavu? Budu vobec niekedy makke, podajne, ako dlho budu taketo neforeme?
Neviem ci je to len moja mylna predstava, ale podla fotiek vyzeraju tie prsia na tych, co mate uz odkojene ovela rychlejsie uvolnene a poddajne ako na tych, co este nekojili.
Barborka, Lia,
ako to bolo u vas? Kedy zmakli?Bude vobec ten silikon niekedy ako normalne tkanivo? ja ich mam ako ohadzane cementom..
Luxury,
drzim palce. joj som rada ze ja to uz mam za sebou, my sme mali ist spolu. Inak uz mi doktor tyzden neodpisal..co si mu o mne ironicke povedala? :D