Luxury, Lubs
doktorovi som pisala ohladne dalsej kontroly, nic vazne.
No ja mam tiez 320 a myslim,ze su este trosku ani nie ze opuchnute ale take "nabublane" ze oni este tak zkompaktneju a este sa trosku zmensia.
Ked si porovnam fotky vidim, ze za ten tyzden sa zmensili, no ja som mala naozaj opuchy do kazdej strany a tie prsia sa mi zdali nehorazne obrovske, teraz mi je uz aj podprda mierne volna. Hlavne ked si porovnam to z bokov..ja som ani ruku pri telo nedala, co som mala opuchnute boky pod pazuchami a ten implantat -opuch mi vlasten ako keby zasahoval do pol tela...teraz uz vidim, kde mi ten implantat zacina je normalne na urovni kde zacina prsnik...neviem, mozno som bola len velmi opuchnuta, ale mne sa o dost zmensili a to som teda rada,nie ze by boli teraz velke..ale stale by som prijala keby sa este o cosi zmensili, alebo teda poddali, zmakli.
Ja by som asi brala aj tych 280..a to z toho dovodu ze ja mam take kostnato-slachovite plecia a na tej kostnatej hrudi by mensie prsia vyzeralia asi prirodzenejsie, aj ked su k postave sumerne...to je ale len moj osobny nazor, ja nie som moc za velke prsia.
Luxury, ale ked sa pozrem a porovnam si tie fotky pred a po..normalne nechapem ako som tak mohla byt. A este som doktorovi zo strachu pred opkou ked ma kreslil tvrdila,ze ved ja asi ani tu operaciu nechcem, mne sa pacia moje... no nepovedal mi ze: "Ved aj mne" tak asi nezdielal rovnaky nazor ;D
No ale aj napriek tomu ze som skoro umrela od bolesti a cim vsetkym si clovek musi prejst a napriek tomu, ze su stale tie prsia fyzicky "nepouzitene" a neviem sa z nich este nejak kochat, neda sa to ani porovnat...naozaj je to zmena k lepsiemu v kazdom pripade. Nehovorim,ze by som isla znova, ale som rada, ze som sa na to odhodlala a mam to uz za sebou. Cela silueta tela uplne inak vynikne...no nepoviem ze ta bolest stala za to, lebo mna to bolelo neznesitelne...ale naozaj som velmi rada, ze som sa na to dala.