Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Tessy
mala som aj dreny, to si neviem predstavit co by zo mna bolo bez drenov..asi by som sa vznasala opuchnuta po dome ako balon.Modriny som nemala ale ja som naozaj mala tu medzeru medzi prsiami vyzdvyhnutu o dobre 2-3 cm v porovnani od brucha este 2 tyzdne po operacii..co mam momentalne na jednej urovni.
Moje telo sa s tym asi vyrovnava omnoho horsie nez normalne, ja mam take zvlastne reakcie..napr. ked sa silnejsie poskrabem mam navrete pasy po nechtoch ako keby ma driapali dive selmy.

Inak ta kondicia, aj to karovanie stale je tak namahave, co som pred tym robila ani neviem ako, teraz len vytocil plny volant je problem ...a kym som si nakupila, taka som bola unavena, ze som si ani vozik nevladala tlacit a v lekarni som jej za tie lieky tak hodila tie peniaze ak psovi, ze sa na mna pozrela ci zartujem...tak som jej musela vysvetlit, ze jej to nevladzem podat nech sa nehneva...no som nejaka slabjeka.

manula

arri, no super ako rychlo budes mat opku, tesim s tebou , aj ze s apodaril najst internista, kto ak smiem vediet, bo aj mna to caka potom :)

Inak si ma sokla, ze Pezinok len lahsie pripady, to su akoze ake??? Ja s tym Pezinkom totiz pocitam :( nevedela som, ze to on sa este rozhodne ci ano alebo nie ta,..ufff...

tessy111

Katka, každa operacia je pre telo zaťaž a potrebuje sa z toho spamätať.Ja som tiež po opke viac unavena.Su to len dva tyždne od operacie.Ale stalo to zato, no ne?

tessy111

Katka, to je super, že sa ti začinaju pačiť tvoje prsia.Neboj, všetko bude dobre a určite budeš spokojna len treba nato čas.

ja som včera hovorila manželovi, že keby nie tej pooperaačnej podprdy, tak neviem, že som bola na opke.Ja mam tiež jeden prsnik o niečo viac opuchnuty ale to je normalne.

Katka, mala si aj dreny?

barbora10

katka

silikonove prsia budu vzdy tvrdsie a pevnejsie ako prirodzene,s tym predsa do toho ideme,lebo chcme nie len zvacsit,ale aj spevnit a aby ten prsnik konecne drzal krasny tvar aj bez podprsenky,ale z vlastnej skusenosti ti mozem potvrdit,ze ano,moje prsia su tvrdsie ako boli,ale zaroven prijemne makke a ani ja,ani priatel sme necakali,ze to bude az tak prirodzene na dotyk.a tiez z vlastnej skusenosti viem,ze aby si sa citila ako vo vlastnej kozi trva aj dlhsie,u mna kym zmakli to bola dlhsia doba,islo to pomali(3-4 mesiace)ale dockala som sa a teraz ani neviem,ze nie su moje a vobec nevnimam,ze tam mam silikon.

katka33

Luxury, Lubs

doktorovi som pisala ohladne dalsej kontroly, nic vazne.
No ja mam tiez 320 a myslim,ze su este trosku ani nie ze opuchnute ale take "nabublane" ze oni este tak zkompaktneju a este sa trosku zmensia.
Ked si porovnam fotky vidim, ze za ten tyzden sa zmensili, no ja som mala naozaj opuchy do kazdej strany a tie prsia sa mi zdali nehorazne obrovske, teraz mi je uz aj podprda mierne volna. Hlavne ked si porovnam to z bokov..ja som ani ruku pri telo nedala, co som mala opuchnute boky pod pazuchami a ten implantat -opuch mi vlasten ako keby zasahoval do pol tela...teraz uz vidim, kde mi ten implantat zacina je normalne na urovni kde zacina prsnik...neviem, mozno som bola len velmi opuchnuta, ale mne sa o dost zmensili a to som teda rada,nie ze by boli teraz velke..ale stale by som prijala keby sa este o cosi zmensili, alebo teda poddali, zmakli.
Ja by som asi brala aj tych 280..a to z toho dovodu ze ja mam take kostnato-slachovite plecia a na tej kostnatej hrudi by mensie prsia vyzeralia asi prirodzenejsie, aj ked su k postave sumerne...to je ale len moj osobny nazor, ja nie som moc za velke prsia.
Luxury, ale ked sa pozrem a porovnam si tie fotky pred a po..normalne nechapem ako som tak mohla byt. A este som doktorovi zo strachu pred opkou ked ma kreslil tvrdila,ze ved ja asi ani tu operaciu nechcem, mne sa pacia moje... no nepovedal mi ze: "Ved aj mne" tak asi nezdielal rovnaky nazor ;D
No ale aj napriek tomu ze som skoro umrela od bolesti a cim vsetkym si clovek musi prejst a napriek tomu, ze su stale tie prsia fyzicky "nepouzitene" a neviem sa z nich este nejak kochat, neda sa to ani porovnat...naozaj je to zmena k lepsiemu v kazdom pripade. Nehovorim,ze by som isla znova, ale som rada, ze som sa na to odhodlala a mam to uz za sebou. Cela silueta tela uplne inak vynikne...no nepoviem ze ta bolest stala za to, lebo mna to bolelo neznesitelne...ale naozaj som velmi rada, ze som sa na to dala.

AdnavCosti

Katka a spol.
Ja som max. spokojna so vsetkym okolo prs. Nemozem povedat, ze by boli uz makke, ale este je to "iba" necelych 7 tyzdnov, ale maknu. Tvar sa usadza, v niektorych pohladoch mi pridu "az moc prirodzene", ale to som vlastne chcela. Proste aj ked som bez podprdy, a pozriem do zrkadla, paci sa mi co vidim, a presne toto je podstatne.
Tak ako povedal moj dr. na zaciatku - "v podprsenke, oblecku...budu vsetky vyzerat na 1+, podstatne je, aby vyzerali ako PRIRODZENE 1+ aj bez podprdy.
Jednou vetou - som spokojna. :-)

Luxury

Lubs, som rada ze si spokojna:) to je take pozitivne pre take ako ja :) Idem teraz v pondelok, ak sa vsetko postiha...este kramy som nedostala a mala som dostat 25. - 27.3.

Takze... dobre sa s nimi citis? Mne tiez xce dat 285 a 320, ale ty si nizsia a mas menej na vahe...neviem, ci by som nem ala dat predsa len viac...aj ked ja mam taku postavu, ze nemam velke boky,zas aby to bolo sumerne...