ahojte baby
ja od vtedy co robim, nemam cas prispievat, tak ako to bolo aj pred operaciou =(... a mam taku pracu, ze ked pridem domov, odmietam akukolvek elektroniku... a pravdaze, aj doma su povinnosti. Momentalne nemam v praci sefa tak sem rychlo pisem =D
A co sa tyka toho co som si nahmatala, bol to len poplach, je to zevraj sval ???? co trochu nechapem na tom mieste, ale ze vraj tam sa narezal a kym sa zahoji tak si to mozem nahmatat. Takze vsetko je v poriadku. Prsia su uz paradne, nebolia a iba niektore veci este nerobim, unava uz tiez presla. Takze Kati, nase chudsie tela sa s tym zasahom vyrovnavaju pomalsie... Neviem popisat ci ich citim ako svoje, pretoze ja od zaciatku som ich brala ako svoje, a nejak extra som ten silikon v nutru necitila... iba ked si dam dolu podprdu a idem sa osprsit, tak dost su tazke... asi to je len zvyk
Vcera som si bola pozriet podprdu /nie push up/ ale taku pevnejsie nie cisto latkovu... a baby 70 D... Este dnes som v soku, ked som zbadala aky padak si to musim na seba dat aby som sa don vtrepala.... =D
Este neviem ako spavat, tak stale spim na chrbte, na boku asi este nemozem... a uz by som aj rada zacala cvicit...