Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maya21

janyaaa,

podľa mňa to neni veľa, mňa konzultácia len čaká, ale do tých 400 by som vpohode išla. Ja mám o 2kg a o 2cm viac ako ty (: A v tej galérii si nepozerala?

maya21

repka

Tak fajn, snaď sa podari ten PK. Som zvedavá kolko mi navrhne. Kamoška má také isté miery ako ja a ide na tušim 375 VP, len mne by tá šírka nestačila a väčšie by moc trčali, tak typujem stredný..

Mirisek

Ahojte baby:)
mám na Vás otázku.
Dnes jsem volala panu doktorovi Červeňovi a chtěla jsem se ho zeptat na jeho názor na implantáty, na které jsem se dočetla jen samou chválu. Pan doktor o nich neslyšel - chápu, nemůže znát vše, ale je to práce v jeho oboru, mohl by se zajímat :)
Ujistil mě, že eurosilikony 325ml, které mě vybral nebudou vypadat nepřirozeně.
Jsem na vážkách... myslím si, že má tolik klientek, že by mě balamutit nemusel...
a za každou cenu mi operaci provést...
Konzultaci k doktorovi, který s těmito implantáty pracuje mám domluvenou až na 28.9, operaci u Červeňe mám na 16,5.

...

katka33

B4rbie,
no vitaj, som rada ze to nic nie je.
Ja som asi trochu "ina" lebo pred par dnami som nemohla zaspat a tak som zacala mysliet, co ten implantat pod tym svalom asi robi...ako sa tam unhniezduje pod svalom kus umelej hmoty, ktory budem mat teraz uz navzdy ( po vymene teda ine) ale navzdy tam budem mat kus umeliny v mojom tele,ako sa to asi obtiera o sval a ako tlaci na rebra a normalne som sa dostala do takeho amoku, ze som sa musela ukludnovat a prestat na to mysliet, inak by som ich asi povytahovala z toho pocitu,ze tam mam nieco cudzie. Joj..asi naozaj nie som normalna.
Necitim,ze by som tam mala nieco cudzie, ale ked o tom viem, tak na to myslim.
A tebe si tie prsia v tej podprde "sadnu" akoze sa pekne ulozia do tych kosikov? Lebo mne by stali ako su, zatial sa spravaju rovnako ci su v podprde,alebo bez...stale maju rovnaky tvar, rovnake umiestnenie a ja s nimi vlastne ani nepohnem , skusala som si ich dat dnes trosku k sebe ale oni drzia, ze sa pohnu iba minimalne. Takze sa este zdaleka nespravaju ako normalne prsia. A tym ze ich nemam tak k sebe ten dekolt vyzera zufalo...skusala som si len jedno tricko a radsej som ho hned dala dolu. Ale raz to hadam bude dobre...

b4rbie

ahojte baby

ja od vtedy co robim, nemam cas prispievat, tak ako to bolo aj pred operaciou =(... a mam taku pracu, ze ked pridem domov, odmietam akukolvek elektroniku... a pravdaze, aj doma su povinnosti. Momentalne nemam v praci sefa tak sem rychlo pisem =D

A co sa tyka toho co som si nahmatala, bol to len poplach, je to zevraj sval ???? co trochu nechapem na tom mieste, ale ze vraj tam sa narezal a kym sa zahoji tak si to mozem nahmatat. Takze vsetko je v poriadku. Prsia su uz paradne, nebolia a iba niektore veci este nerobim, unava uz tiez presla. Takze Kati, nase chudsie tela sa s tym zasahom vyrovnavaju pomalsie... Neviem popisat ci ich citim ako svoje, pretoze ja od zaciatku som ich brala ako svoje, a nejak extra som ten silikon v nutru necitila... iba ked si dam dolu podprdu a idem sa osprsit, tak dost su tazke... asi to je len zvyk

Vcera som si bola pozriet podprdu /nie push up/ ale taku pevnejsie nie cisto latkovu... a baby 70 D... Este dnes som v soku, ked som zbadala aky padak si to musim na seba dat aby som sa don vtrepala.... =D

Este neviem ako spavat, tak stale spim na chrbte, na boku asi este nemozem... a uz by som aj rada zacala cvicit...

arri

manula, dakujem uz sa strasne tesim takto fajne sa mi to cakanie skratilo. Toho internistu som si dala vyhladt v google, potom som mu volala a dohodli sme sa ze mozem prist v utorok a nadruhy den budem mat vysledky. Odkial si ty?

repka

manula

ja som sa pytala toho mladeho, ze preco nedava tie nie gulate, tak ze to dava prevazne zenam, ktore maju viac "objemu" v spodnej casti prs - myslim, ze skor takym ovisnutejsim - alebo tak nejak....

manula

barbora 10
no v prevaznej miere dava gulate ako tak sledujem..ale sak on vie asi najlepsie, len mne sestra radila,nech si dam anatomy aj viacere kamosky...no som zvedava, co mi navrhne v piatok :) uz sa neviem dockat