Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

janyaaa

400??? ja mam 169,50 kg,pod 70 a cez 80cm..a mne povedal na 400,ze to uz bude neorirodzene..a sme vlastne take iste..ty chces take velike??

janyaaa

este by som vas chcela poprosit o jednu radu, tych, ktore maju aj male deticky, ci sa to da zvladnut, mam dohodnutu starostlivost len na dva tyzdne a mladsia dcerka bude mat vtedy len 11 mesiacov, ale ja tu operaciu uz nechcem odkladat, lebo mam depky zo seba. dakujem vam

barbora10

mirisek

a co si sa vlastne pytala v tvojom prispevku?ty mas strach z tej velkosti,ze???325ml nie je taka velkost,aby z toho boli neprirodzene prsia.kedze si doktorovi opisala tvoju predstavu,tak podla toho zvolil danu velkost.a mas to stastie,lebo tvoj zaklad je dokonaly,z toho budu ukazkove prsia.ja by som menej ani nedavala,na tebe 325 krasne ukaze.

Nelina27

arri, tak super ze si dostala skorsi termin, do leta budes aj zahojena, ja som tiez isla o mesiac skor ako som povodne mala, sice predoperacne som stihla len tak tak ale teraz som happy ze uz mam po tom skor
katka, tak uz je to od teba omnoho pozitivnejsie, tipujem ze ked sa ti prska usadia a zmaknu, budes pisat oslavne ody:-) a mozno nakoniec aj povies ze ta bolest stala za to ;-)
manula, ved ja mam od dr. Cervena anatomy:-) viem ze nas je menej, on dava viac gulate, ale spolahla by som sa na jeho usudok uplne, on to ma v oku a najlepsie ti poradi podla tvojho zakladu... a co ja viem, tak v PK operuje prska aj viecka a nosy, ale myslim ze len take obycajne augmentacie, ziadne modelacie navyse a podobne, ja som chcela popri prsich dat vybrat aj znamienka na tvari, ale nedalo sa, ma to tam dost natesno asi naplanovane, takze inokedy:-)
mirisek, preco by ta mal doktor balamutit? to predsa nema za potreby, ak tam nechces ist, tak na tvoje miesto v maji sa najde hned 5 dalsich dievcat, hadam si nemyslis ze ta chce operovat za kazdu cenu? :-)))

janyaaa

mirisek,

ano idem k dr. cervenovi. neviem, no dufam, ze to uz ma nejako v oku, ale pocula som od znamej, ze teraz kazdemu supe len 400-ky. tak neviem.

janyaaa

maya21
neviem najst tu galeriu, tak porad.
aj tak sa bojim. chcem to prirodzene. povedal, ze budem mat trochu mensie ako Cifrova a ona ma na moj vkus velke. povedala som mu, ze sa bojim aby mi nebolo vidno kontury, ze sa nemusim bat, ze mam dobry zaklad, ale aj tak, uz sa to potom neda vratit spät.