arri, tak super ze si dostala skorsi termin, do leta budes aj zahojena, ja som tiez isla o mesiac skor ako som povodne mala, sice predoperacne som stihla len tak tak ale teraz som happy ze uz mam po tom skor
katka, tak uz je to od teba omnoho pozitivnejsie, tipujem ze ked sa ti prska usadia a zmaknu, budes pisat oslavne ody:-) a mozno nakoniec aj povies ze ta bolest stala za to ;-)
manula, ved ja mam od dr. Cervena anatomy:-) viem ze nas je menej, on dava viac gulate, ale spolahla by som sa na jeho usudok uplne, on to ma v oku a najlepsie ti poradi podla tvojho zakladu... a co ja viem, tak v PK operuje prska aj viecka a nosy, ale myslim ze len take obycajne augmentacie, ziadne modelacie navyse a podobne, ja som chcela popri prsich dat vybrat aj znamienka na tvari, ale nedalo sa, ma to tam dost natesno asi naplanovane, takze inokedy:-)
mirisek, preco by ta mal doktor balamutit? to predsa nema za potreby, ak tam nechces ist, tak na tvoje miesto v maji sa najde hned 5 dalsich dievcat, hadam si nemyslis ze ta chce operovat za kazdu cenu? :-)))