Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Merynka nemám fotku v galérke,ale mám 170 cm 52 kíl,cez prsia som mala 83 pod prsiami 71 a boky 90..mám nagor,VP,390 ..ale ani zďaleka niesú trošku menšie ako má cifrová:-)

Zuz_

tak baby ako Vas citam, som sa rozhodla, ze ja mu poviem, ze vacsie ako take dvojy nechcem, chcem take pekne dvojecky, to mi bohate staci..kamoska mala jednotky pred dala si ze 225 ml a 250 ml a uplne krasne ich ma, prirodzene, ziadne bomby..ako keby boli jej..:) take chcem..heh

silviklh

janyaaa,mne navrhol 350,aj to so mja musela povedat :D ale schvalil aj 375,tam je uplne min.rozdiel,ale na 400 povedal,ze to uz je velikeeee a asi by sa to nezmestilo do sirky,ze by precnievali.nechapem.lebo tieto 350ky povedal ze spravia plne cecko az stvorky.a na to,ze so mtaka chuda,to je moc uz aj :-)

janyaaa

silviklh,
ahoj no nechcem velike, povedala som mu, ze akurat, ale on hned, ze 400. tebe navrhol ake? no ja som uz hotova neviem co robit.

maria1113

ahoj mirísek, čakala som, kedy napíšeš, ako si dopadla. Takže si teraz určite na vážkach a nevieš, čo urobiť. Ak chceš mentory, tak skús konzultačku u iného dr., ale čakať až do septembra, to ťa obdivujem. U ktorého dr. si objednaná na konzultáciu, ak môžem vedieť? Nech sa rozhodneš akokoľvek, držím ti palce.