Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

arri odkial si? v BA ti viem dobre poradit predoperacne. napis mi ak chces na adelaide812@gmail.com...aj nelina ti poradi. tiez tam bola

adelaide

ahoj nelinka a luxury...baby mojeeeee...
no ano bola som akcna asi viac ako treba..ale ano suhlasim ze po tyzdni je taky pohodovy cas uz..na stichy do BB som sa z BA odviezla sama a bol to fajn vylet.
Teraz som 2 mesiace po, a citim ze lave je tvrdsie, ale dr. hovoril ze tam bola jazvova kontraktura. nikoho nestrasim,ani seba akj ked to znie divne, proste ta jazva bola stiahnuta ..avsetko tvrdsie, cela ta polovica tela..teda este dnes mam trosku strpnuty lavy triceps. vrati sa to niekedy ta citlivost? pytam sa bab co su dlhsie po.
no to riziko tam vzdy je, ja som sa toho velmi bala, ale som stastna ze prsia si citim, ten triceps uz nejak prezijem ..
ako si pochodila nelina v parndorfe?

Mia24

Ahojte baby, som 6 dni po opke.Mam Mentory 255,nechcela som velke k mojej postave 168 cm a 50 kg.este ma to niekedy picha hlavne v noci sa na to zvyknem zobudit ale cez den sa da,robim uz lahke domace prace.Prsia mam napuchnute ale nie velmi ale su aj nejake horuce neviem ci to je normalne,bojim sa ze budem mat zapal alebo co,beriem antibiotika proti infekcii tak snad to bude v pohode lebo reopku nechcem zazit ani za svet.inak po 8 dnoch musim cestovat busom,na 9 den idem do prace,ale robim sekretarku,snad mi to neuskodi...obcas si dam Ibalgin ale inak neberiem nic.
Baby co mate viac po,je to v poho podla vas cestovat 8.den? A ten pocit horucich prs?dnes to mam prvy den,dotera len pichanie a svrbenie..dakujem

Zuleko

Merynka
Pooperačná podprsenka nemá nič spoločné s výslednou veľkosťou,mne doktor povedal že väčšine žien dávajú Ačkove:-))

silviklh
Nemám ešte žiadne podprsenky:-))Ešte som nekupovala,tak som zvedavá dúfam že aspoň C to bude:-))Ty máš akú veľkosť?

merynka

Zuleko ja mam pod 75 cez 81 a mam navrhnute 400ml okruhle ,pooperacnu mam objednanu 75D tak mislim že to budu aspon cečka