Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mia24

Klinika Esthetic v BA. Citim sa fajn,najhorsie to bolo po prebudeni z narkozy to som nevladala ani nadavat ani plakat ani nic lebo tak ma bolel cely hrudnik,ze len som sa snazila spat az vecer som zacala normalne vnimat. Rez pod prsiami,stredny profil.

si4si

ahojte baby som tu dlho nebola

mirisek
citala som ze ty si z brna a s tymi mentormi novymi co si spominala robi u vas v brne dr. holusa a co som o nom pocula tak je to tiez macher na prsia tak skus k nemu.

silviklh

Zuleko ja so mpopravde chcela tiez velke,aj som chcela tych 375,len sa bojim,aby to nebolo zase moc na tu kozu,ale hlavne to sa bojim,aby mi to nahodou nekleslo,ze je to tazke,jedna babenka tu ma taky problem.tiez chuda ako mi,ma 375,vsetko bolo ok a tusim po 4 mesiacoch jej poklesli :-(

b4rbie

Katka

ja mam 4 tyzdne po opke, a v retro podprde su uz pri sebe, ale neni tomu tak davno co mi tiez stali ako Tebe... Ja mam aj vacsi implantat, takze asi su pri sebe len kvoli tomu lebo sa tam proste nezmestia do tej podprdy... Ale ked si ju dam dolu, tak ich tiez nedam k sebe, len ked silnejsie potlacim ale to radsej nerobim, ale isli by... v normal podprde stoja a stoja a stoja vobec nejdu k sebe... ale sak je skoro tak ani necakam, ze to pojde hned ved aj tak az po 6 tyzdnoch mozes nosit inu... a tusim sa push up ani hned nemoze nosit pri anatomoch... uz ti lekar kazal ich masirovat?

A prosim Ta na take veci nemysli, ja ked som si bola dat robit nos, tak pri mne lezala taka uzkostiliva holka, ze ta plakala po operacii, ze to neni uz ona, ze jej odrezali kusok tela... no proste psycho... a nechcelo sa jej to hojit, lekar povedal, ze kludne moze byt aj tym, ze to takto dramaticky berie a telo bolo v soku... Tak mysli pozityvne a uvidis, ze za chvilku nebudes riesit, ci umele alebo neumele, ale hlavne ze krasne....

Mia24

Klinika Esthetic v BA. Citim sa fajn,najhorsie to bolo po prebudeni z narkozy to som nevladala ani nadavat ani plakat ani nic lebo tak ma bolel cely hrudnik,ze len som sa snazila spat az vecer som zacala normalne vnimat. Rez pod prsiami,stredny profil.

Zuleko

silviklh
Ja som chcela viditeľne veľké prsia,s tou kožou som nepredpokladala že to bude také zlé a ani nikto iný..operáciu som ani nevnimala,nemala som absolútne bolesti,žiadne lieky som nebrala proste nič,ako keby som na Op ani nebola..neľutujem že mám 390,dala by som si aj väčšie..no čímn väčšie tým sa ťahšie hojí koža,len v mojom prípade,povedali doktori že s veľkou pravdepodobnosťou som alergická na šicí materiál,ktorý použili,že sa mi vnútorne stehy pretlačili na povrch...čiže možno nie úplne na vine je tá veľkosť..bola som v chirmede v Košiciach..každopádne som zvedavá akú budem mať podprsenku..ja som mala pooberačnú 75 B:-)

silviklh

Zuleko,ja mam pooperacnu 70C.aj by so mtaku mala normalne potom nosit.tak tomu ver,ze to bude C az D :-) ja este nemam nic,rozhodujem sa 350VP,ale chcela by som len stredny(ale samo,ze len menej ml),nvm si tie 350 VP predstavit na sebe.sme take iste tiez,my dve.ty si bola u koho? a nelutujes,ze si si dala take velke,ked sa ti to teraz zle hoji?

janyaaa,do galerky sa ani nedostanes,pkial neposles svoju fotku.tak z 400 budes mat az plne stvorky,podprsky cca 70D/E.tak m ito vychadza.obvod by si mala mat az 90.

Zuz_

Mia24

u koho si si davala robit? ja parve pisala, ze viac by som ani nechcela, ja som drobna chuda, tak nechcem velke..inak sa v pohode citis? a odkial ti to davali?