Katka
ja mam 4 tyzdne po opke, a v retro podprde su uz pri sebe, ale neni tomu tak davno co mi tiez stali ako Tebe... Ja mam aj vacsi implantat, takze asi su pri sebe len kvoli tomu lebo sa tam proste nezmestia do tej podprdy... Ale ked si ju dam dolu, tak ich tiez nedam k sebe, len ked silnejsie potlacim ale to radsej nerobim, ale isli by... v normal podprde stoja a stoja a stoja vobec nejdu k sebe... ale sak je skoro tak ani necakam, ze to pojde hned ved aj tak az po 6 tyzdnoch mozes nosit inu... a tusim sa push up ani hned nemoze nosit pri anatomoch... uz ti lekar kazal ich masirovat?
A prosim Ta na take veci nemysli, ja ked som si bola dat robit nos, tak pri mne lezala taka uzkostiliva holka, ze ta plakala po operacii, ze to neni uz ona, ze jej odrezali kusok tela... no proste psycho... a nechcelo sa jej to hojit, lekar povedal, ze kludne moze byt aj tym, ze to takto dramaticky berie a telo bolo v soku... Tak mysli pozityvne a uvidis, ze za chvilku nebudes riesit, ci umele alebo neumele, ale hlavne ze krasne....