Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

BArborka a mozno ze ma svoje,ci nemyslis,ze by take krasne narastli?asi tazko a este aj na takej chudej,ze :-) bohvie,kolko ml ma.dobre su.

Zuleko

Repka
Ja som tu už viackrát spomínala ja som mala tiež chabý základ a dali mi 390 a tažko sa mi hoja jazvy teraz.

katka33

B4bie,
no ty si ma pobavila s tym nosom...no a co jej polovicu odrezali, ked bola z toho tak nestastna? No ale viem, viem, treba mysliet pozitivne, ja viem ze je to zavcasu aby boli makke. Len momentle naozaj aj keby urobim stojku, tak asi maju taky isty tvar. Ja ich k pri sebe nemam ani v podprde, mam medzi nimi 3 cm medzeru...ale to je dane tym, kde ti zacina sval, ja som vedela, ze oni nebudu pri sebe. Ved v push up ich raz hadam zmacknem dohromady.
Este nemasirujem, po kolkych tyzdnoch sa to ma? Ty masirujes? Mne doktor nic nepovedal.

repka

Zuleko
tak to je v pohode potom... a co sa tyka vahy? pisu tu o natahovani koze a pod...
nebolo jej to vela naraz? ake mala z toho dojmy?

repka

baby.. teraz zacinam mat obavy - vsetky tu hovorite, ze chcete 350 375 a tak... to 450 budu ake velke? (nemam ani jednotky svoje)