Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maya21

silviklh

ona má tak 1,5asi. a teší sa jak malé decko. ten stredný je širší tak aby sa na plochu zmestil, musel by ti dať asi o 100menej, on vie šo robí. To je práve moj problém, že ja potrebujem asi 12,5-13 šírku ale to je pri strednom350 len nejak 4cm projekcia a vysoký už by mal strašné volume.. tak jedine ten stredný. ja by som na tvojom mieste neváhala

b4rbie

Katka

tej babe neviem ci aj rezal nejaku kozu, len zbrusil hrbolcek a zobral trochu chrupavky, a ona ho prosila ci jej to nemoze dat =D vazne...

Mne o tom masirovani povedal, ked mi vyberal stehy, neviem, ci to kaze robit kazdej, alebo len niektorym... tak mala som zacat jemne masirovat, ale poviem ti pravdu, ze to neslo... bala som sa aj potlacit =D A ja ked nemam podprdu, tak mam medzi nimi obrovsku medzeru aj viac ako 3cm... Pozri si predstav baby co to maju nehorazne opuchnute hore dolu, tie cakaju aj 5 tyzdnov, aby vobec videli aky tvar ich prsia budu mat... Nemaj boja budu makksie... Ja jedine co mam strach, ze spadnu nizsie... teda ze spadnu moc... ale snad teda nie

Zuleko

silviklh
Tak na 375 VP ich má dosť veľké:-)ja nechápem ako na niekom 370 m§žu vyzerať obrovsky a na niekom vôbec nie ..to nieje fér:/alebo si tie baby kupujú veľmi dobré podprsenky:-)))

silviklh

maya21,áno,tiež idem k Červeňovi.
tak to je cca ako ja,ja mam 169/50,...ja by som do tych 375 aj isla,ale sa bojim,aby neboli moc tazkeee...preto rozmyslam stale ci 350VP,alebo stredny ..ale stredny aj hovoril,ze sa mi nezmesti..ona mala uz deticky?teraz ma asi tak..jednotky,ze?

maya21

Janyaaa
Medzi 350 a 400 je jeden ,,poldecák" rozdiel, to je nič. A vysoký profil máš?
Pri strednom400 je projekcia ešte menšia ako pri VP350.
No a tie deti- ja mám tiež synátora skoro 1,5-ročného, nejak to zvládneme
Inač Cifrová má 500 a základ asi dvojky a stále to nie je nejaký extrém

silviklh

ideš tiež k červeňovi? kamoška ide v sobotu tiež okrúhle 375VP, vraj by pri strednom nemala dekolt, že sval ten impl. ešte sploští a že vôbec nebudú nejak nápadné. Má jak ja 168/52 73pod, cez asi 85 boky do 90. povedal že bude maťD, tak akurat (: