Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

B4rbie
no preco ta baba nelezala so mnou, ja by som sa metala od smiechu aj v tych bolestiach, keby pocujem ako si pyta tu chrupavku z nosa na pamiatku.To by som chcela vidiet pana doktora ako sa zatvaril, ked to pocul ;D
Ja ked som tam lezala, nejaky pan sa v noci o barlach prechadzal a sestricky ho hresili ze zobudu pacientov, nech ide spat a on taky najedovany: ja nemam ist kam spat, ved v tej izbe sa neda spat, ved tam vsetci chrapu ako hrosi! " A ja aj ked ma vsetko bolelo, mne to prislo take smiesne ako sa tam rozohnil, ale naozaj chrapali hrozne, ze by zobudili aj mna vo vedlajsej izbe keby sa mi dalo spat.

Inak ten nos, no ja som videla video jednej baby, zalezi sice ako si to da operovat, ta baba vyzerala no..nechcem urazit, ale skoro ako Alf..a po operacii som ju nespoznala...uplne jej to zmenilo celu tvar, samozrejme ze k lepsiemu...ale nos, pokial to nie je len nejaka mierna uprava spicky je naozaj velka zmena. Ale domov by ma teda nenapadlo si to pytat ako suvenir...

Zuleko

silviklh
Aha ja som myslela ze myslis tu babu co tu dala barborka lebo to sa mi zdalo niejak malo nato ake ma prsia..a mozno mas svetu pravdu ze aj na mne su ok tie prsia len som mozno na nich uz zvyknuta :-)

silviklh

maya21,áno aj so msi myslela,že o takých až 100ml by mi musel dať menej..ja idem este na jedn ukonzultaciu 20,maja,ale tak to vidim,ze zostaneme pri 350VP...pripadne 375 a potom mozno budem lutovat :))