Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mutinka

nelinka 27
ano ja mam eurosilicony 370 TMM3...zmakli mi dost...predtym som mala 92 teraz mam 100...ale zdaju sa mi male...doktor Cerven ma operoval...ja som chcela gulate ale nechcel mi dat, ze by mi musel spravit korekciu a dat velky implantat a pritom som ich nemala na to ze mam dieta velmi ovysnute ale ze ja mam taky profil svojich ze mne sa hodia anatomy...

Nelina27

mutinka, ty mas eurosilicony 370 TMM3 ci inu znacku? kto ta operoval? uz ti zmakli? chces vacsie ako 5? :-) ake mas miery?

mutinka

aj ja som 2 mesiace po, dala som si 370 ml anatomicke...predtym som mala svoje 3 teraz mam 5...ale chcela by som vacsie....
tu som citala ze anatomicke sa maju masirovat???

korki

ahojte babule...
juj ako vam zavidim tie co ste po!!! mna cakaju este dlhe 4 tyzdne. presne. tak sa neskutocne tesim a bojim, az hruza...
koho to caka najblizsie??? luxury? ci?

Nelina27

barborka, no vidis, ako pekne ste sa zhodli s panom doktorom:-)
mne dnes doslo nove oblecko a plavky co som si objednala z netu, tak sa vytesujem, vsetko padlo ako uliate a ten dekolt je super aj bez podrpsenky, no to je radost:-)

katka33

B4rbie
no preco ta baba nelezala so mnou, ja by som sa metala od smiechu aj v tych bolestiach, keby pocujem ako si pyta tu chrupavku z nosa na pamiatku.To by som chcela vidiet pana doktora ako sa zatvaril, ked to pocul ;D
Ja ked som tam lezala, nejaky pan sa v noci o barlach prechadzal a sestricky ho hresili ze zobudu pacientov, nech ide spat a on taky najedovany: ja nemam ist kam spat, ved v tej izbe sa neda spat, ved tam vsetci chrapu ako hrosi! " A ja aj ked ma vsetko bolelo, mne to prislo take smiesne ako sa tam rozohnil, ale naozaj chrapali hrozne, ze by zobudili aj mna vo vedlajsej izbe keby sa mi dalo spat.

Inak ten nos, no ja som videla video jednej baby, zalezi sice ako si to da operovat, ta baba vyzerala no..nechcem urazit, ale skoro ako Alf..a po operacii som ju nespoznala...uplne jej to zmenilo celu tvar, samozrejme ze k lepsiemu...ale nos, pokial to nie je len nejaka mierna uprava spicky je naozaj velka zmena. Ale domov by ma teda nenapadlo si to pytat ako suvenir...