Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

maria1113
Ahoj,
omlouvám se zda pozdní zprávu :)
Objednala jsem se do Brna k doktorovi Holušovi.
Je to prý nejlepší chirurg v Čr...ale kdo ví, jak to je :(

Mirisek

barbora10
Ahoj,
ano, mám strach z velikosti.
Když on mi říkal, že i 400ml by vypadalo přirozeně.... což, když jsem implantát viděla mě přišlo obrovské.:)

cayman

katka
ja nemasirujem. to sa ani neda, lebo mi drzia ako prikovane a nieje mi prijemne s nimi hybat. Ale zato mastim. nato kladol doktor doraz, tak kazdy den ich kremujem.

mutinka

a ked sa smiem spytat ze kde kupujes podprdy lebo mne nie je skoro ziadna dobra...potrebujem 75DD mozno aj...mas ich prirodzene?

mutinka

zo spodu mi ich vkladal tiez...mne zmakli dost...a preco ti dal anatomicke?ty si chcela?
ja mam fotku len v telefone musim niekoho poprosit tak aby mi to dal do pocitaca ja som v tychto veciach troska mimo...si na fb?

Nelina27

ozaj, odkial ti ich vkladal? mne odspodu... a za kolko ti asi zmakli? ja som teraz 3 tyzdne po a uz sa toho neviem dockat:-)))

Nelina27

mutinka ak chces do galerky, musis poslat foto svojich prsiek pred opkou aj po opke ked uz mas, staci bez hlavy samozrejme, na e.uhrinova@gmail.com a dostanes info a vstupne kody

Nelina27

mutinka, tak mame rovnake ipmlose, len ty si mala vasci zaklad ako ja, mne sa teda nezdaju male, tak akurat k mojmu telu a nebude mi vadit ked sa este usadia a zmensia trochu, teraz mi bola dobra podprsenka kosik DD, hadam na finelnu verziu bude stacit aj D :-)
ak mozes posli mi tvoje fotky pred aj po na sabovanela@post.sk len zo zvedavaosti a na porovnanie ako ten isty implantat vyzera v roznych prskach, moje mozes kuknut v galeri keby si chcela, dakujem