Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

on robí v Perfect clinic v Prahe a pracuje tam aj dr. Kúfa, operoval moju sesternicu, ale nemôžem si pomôcť, pripadá mi taký neprístupný a drsný, hoci je veľký sympaťák

Mirisek

maria1113
Asi ano, jsou přirozenější, ale zase barbora1o má kulaté a má pěkná prsa.
Doktor mi říkal, že mám dobrý tvar prsou,proto mi dá kulaté, že nemá cenu dávat 2 "kapky"
Jsem z toho už jelen :D

kobra17

Babulky,komplet predoperačné robia aj v BA,Svoradova 13,t.č: 02/54 41 32 84,PRO VITAE,stojí síce 77 eur,ale máte všetko na jednom mieste a výsledky za 1-2 dni.Pri tel.obj.sa spýtajte na moč,či si ho máte priniesť ráno,alebo či stačí vzorka až keď tam prídete.A myslím,že ani pre výsledky nemusíte chodiť ku nim,posielajú ich rovno tam kam idete na op.Na všetko vám odpovie sestrička.Tak neviem či som niekomu pomohla.

arri

baby nejde niektora z vas tiez 9.4. do PK?
manula, ja som z TN tak som hladala internistu tu, ale adelaide mi ma napisat mail na kontakt jedneho dobreho v BA ak by si potom potrebovala.

zajacik_006

Mirisek
mám taký pocit,že ten doktor,ku ktorému si sa v CZ objednala robil prsia aj Dare Rolincovej. Mne sa osobne páči aj práca dr. Prosa

Mirisek

si4si

Ahoj,
moc děkuji za příspěvek.
Ano, objednala jsem se k němu na konzultaci, ale termín mám až na 28,9.2011, což se musím rozhodnout nyní, zdali jít do Brna nebo do BB:(
je to těžké