Katka
Presne viem o ktorej hovoris, teda pokial je to 90210 =D... Ja som po operacii vyzerala horsie, napuchnuta, na jedno oko som nevidela ale opuch ustupil a maly nostek ostal.. teda mensi =D...
a ta baba mu to vravela rovno pri opke, nam to robil v lokalnej anestezii... mozno ta naladovka ju zmagorila...
A tiez som sa rehnila ked mi to hovorila potom v izbe, ale len tak decentne, lebo som ju nechcela urazit.
Vies co mozes mu napisat, ale ked ides na stehy, dostanes spravu od lekara, a pokial to tam nemas napisane tak si myslim, ze to nepotrebujes. Nemyslim, ze by na to zabudol... Mozno to kaze len tym co maju velke implose... A mozno to on usudi podla toho ake su, a tie co su v poriadku nemusia masirovat... Inak jazvycky mas ake??
No my sme sice nemali chrapajucich dedkov, ale nasmiali sme sa aj my... Ked sme sa chceli postavit raz naraz z postele a hohami sme sa snazili prevazit lebo to bolelo a neslo nam to ani jednej bez toho brucha... tak sme tam kopali do vzduchu a rehnili sa den po opke a dosla sestra a nechapala co robime... =D