Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janyaaa

maya21,
boze vy ste take zbehle v tom, ja som ani do teraz nevedela, ze je nejaky profil, nejako som sa o to nezaujimala, doverovala som dr., vsak to je jeho parketa, takze neviem, kazal mi objednat eurosilikony 81 400.ale co som pozerala na stranke siklienka tak som pochopila, ze je to asi vysoky, tak ja uz neviem.ja absolutne nemam prehlad.

Luxury

Korki, ja idem v pondelooook, neviem ci niekto ide skor ... aaaaaaa :)
Ten moj ma furt chyta za prsa, ze si chce uzit este tie stare...no neni vtipny??? :D

Krv rano prisla, ale iba daco, zbytok vraj v piatok, ale interne mi spravia, idem dnes poobede...horsie ze kramy nemam, ak nedostanem vo stvrtok, tak je to v keli...

tessy111

B4rbie
tak to si mala aspon srandu.
Vladka19, ty ich daš k sebe v pohode?Ja sa ešte bojim ich k sebe tlačiť, zda sa mi to skoro.

b4rbie

Katka

Presne viem o ktorej hovoris, teda pokial je to 90210 =D... Ja som po operacii vyzerala horsie, napuchnuta, na jedno oko som nevidela ale opuch ustupil a maly nostek ostal.. teda mensi =D...
a ta baba mu to vravela rovno pri opke, nam to robil v lokalnej anestezii... mozno ta naladovka ju zmagorila...
A tiez som sa rehnila ked mi to hovorila potom v izbe, ale len tak decentne, lebo som ju nechcela urazit.

Vies co mozes mu napisat, ale ked ides na stehy, dostanes spravu od lekara, a pokial to tam nemas napisane tak si myslim, ze to nepotrebujes. Nemyslim, ze by na to zabudol... Mozno to kaze len tym co maju velke implose... A mozno to on usudi podla toho ake su, a tie co su v poriadku nemusia masirovat... Inak jazvycky mas ake??

No my sme sice nemali chrapajucich dedkov, ale nasmiali sme sa aj my... Ked sme sa chceli postavit raz naraz z postele a hohami sme sa snazili prevazit lebo to bolelo a neslo nam to ani jednej bez toho brucha... tak sme tam kopali do vzduchu a rehnili sa den po opke a dosla sestra a nechapala co robime... =D

maria1113

a ešte musím napísať, že sa mi nepáči, ako si robia reklamu, neviem, či na prime, alebo v ktorej televízii je nejaká relácia, kde robia premenu žien.

Mirisek

maria1113
Asi ano, jsou přirozenější, ale zase barbora1o má kulaté a má pěkná prsa.
Doktor mi říkal, že mám dobrý tvar prsou,proto mi dá kulaté, že nemá cenu dávat 2 "kapky"
Jsem z toho už jelen :D