Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Tessy, dakujem, neviem, mozno, ale nezda sa mi ze by som zas bola v nejakom strese...mozno to tak navonok necitim,ale telo to citi...dokelu!! asi si dnes kupim cervene vinecko:)
Baby mate krasne prska, Tessy neviem co ta tvoja sestra svitori...kasli na nu, ked sa ti to poriadne usadi,tak bude len kukat:)
Vladka...no toto, ty mas okruhle?

maria1113

vladka, krásne, nádherné prská, to je ale poriadny rozdiel oproti tomu, čo si mala, nádhera. Veľmi sa mi páči aj tvoj topík, tričko na fotke č. 7.

tessy111

ja si zatial ani nemôžem vyskušať ako vyzeraju v podpde,lebo tie Ačkove čo som mala som vyhodila a jedna Cčkova mi je mala.

vladka, košik maš D?

kobra17

vladka
ale tie moje sú aj na fotkách veľkéééé.Poslala som foto do galérky predaj po op.,ale ešte ich sem nepridala.No normálne sa budem asi hanbiť.Je to síce len 8 dní po op.,tak len veľmi dúfam,že ešte odpuchnú a sadnú,lebo to bude...Inak už by mi aj asi mali asi odpúchať,nie?Ale ja mám pocit,že sú stále rovnaké.

kobra17

vladka,barbora10
Máte ich nádherné.Tíško závidím.Už vidím,že som to asi s tou veľkosťou impl.prehnala.No,asi som mala predsa len dať na dr...