Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

kobra
no konecne niekto s mojimi mierami :)
ja mam 176/64 ..pod 76 a cez 86 - a mne dal 450 a vysoky profil, preto mi je cudne, ze aj tebe nedal hned - ako ti to odovodnil?

korki

vladka, fakt to bude zniet uchylne, ale waw, nadherneeeeeeee. aj tie dvorce su fajn. urcite su vacsie, ale nie mega, ze by to malo vadit...

Mirisek

barbora10

Taky jsem zkoušela rýži a lekla se velikosti.
Zkoušela jsi si nějak přibližnou velikost? Případně jak.Děkuji

barbora10

mirisek

ten implantat sa samozrejme zda nazivo, ked ho drzis v ruke velky,aj mne sa 350ml implantat zdal velky,ale ten sval ti ho este dost stlaci a vysledny efekt je uplne iny.na to treba brat ohlad,pretoze aj mnohe dievcata skusaju sacky s vodou,alebo ryzou,ale to je len pre pribliznu predstavu,vzdy bude vysleny efekt mensi,lebo ten implantat sval este stlaci.

Luxury

Vladka - prevela muzov su take prsia strasne sexy..aj mne sa tvoje prsia pacia..cele ako su :)

Maria....nooo, som strasne zvedava co to bude :)

kobra17

tessy
Dr.mi odporučil 400ml,okrúhle,stredný pr.,ale ja som trvala na 450ml,VYSOKY profil,okrúhle. Som 175cm/64kg,pod prs.77cm,cez som mala 84cm.