Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

Mirisek

ja som si 2 dni pred opkou (v depke, ci nebudu velke, nakolko som nebola na tomto fore a nevedela som si predstavit 400ml na hrudi) dala do igelit. sacku/vrecuska vodu. a nezdalo sa mi to moc velke, tak som sa upokojila :)
a naozaj nie su velke :)))

maria1113

no vieš, keď sa pozrieš na podprsenku s košíkom D, tak ti bude pripadať, ako mne, že je to obrovský košík, ale keď ho máš čím vyplniť, tak to je iný pocit. Ja som pred opkou nevyplnila poriadne ani B a teraz nosím 75D, alebo 80C. Predtým , keď som videla D košík, tak som sa normálne zľakla, že aké sú to "padáky"

zajacik_006

Vladka
prska máš fakt na jednotku a dvorcami sa vôbec nezaoberaj. Sú nádherné celé! Čo sa týka spania na boku,tak čo ti tvoje telo napovie,tak podľa toho sa zariaď. Ja som osobne po 2týždňoch ležania na chrbte,skúsila iba tak zľahka otočiť sa na bok a dalo sa. To bola úľava pre chrbát.

maria1113

mirísek, dávala si si surovú ryžu? Lebo ja som niekde čítala, že sa má skúšať s uvarenou ryžou, ale ono to aj tak skresluje.