Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

Mirisek

fuu to neviem pod 90 isto, cca 86 uz presne neviem, ale mala som dost, kvoli sirokemu hrudniku (nie prasiam :)))

xexenka

Mirisek

4 a pol mesiaca. spavam tak divoko, ale citim ich, nie bolest, ale ze mi "zavadzaju" :) pomocou vankusa to uz dako prekonavam, no nakoniec nevydrzim na bruchu a zvrtnem sa inak :/

kobra17

repka
Mne povedal dr.,že 400ml budú na mňa také akurát a,že ak si dám 450ml vysoký pr.,tak jemu osobne sa to už páčiť nebude,že to už bude trochu moc.Ale ja som na nich trvala,ale asi som si mala dať tie čo mi poradil on.No ešte je skoro robiť záver,tak fakt dúfam,že sa ešte trochu zmenšia.

xexenka

Mirisek

toho oblecenia sa az tak nemusis bat. ja som si tak zvykla na tu podprdu ze v nej stale spavam a dokonca nosim najradsej len sportove podprdy.to ti ubehne rychlo, a stresovat len kvoli tomu ze mesiac budes nosit veci, kt. nebudu bohvie ake super, je oproti tomu, ze zvysok zivota budes mat krasny dekolt je 0:1000 :)
a s tou 400kou si nelam hlavu, ja som tiez atresovala, som viac sportovy typ, ale teraz by som chcela aj vacsie... vobec mi nevadia(len spanie na bruchu neni OK)

arri

aj ja mam navrhnute 400, som to doma skusala s vodou, sa bojim aby to nebolo moc ale ked kuknem na kamaratku co ma podobnu postavu a tiez ma Dcka tak to vyzera super, az na to ze ona ma svoje ;-)

Mirisek

xexenka
Já nevím, čeho se bojím:/ nevím, zdali je to tím, že začíná být teplo a představa o tom, že si měsíc nebo déle - po dobu nošení speciální podprsenky nebudu moci obléci nic normálního, nebo je to strach z velikosti :((