Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

arri

sarah, ja tiez idem k nemu 9.4. do PK, tiez sa trocha bojim ako to dopadne, bude mi davat 400 VP,gulate, pod sval dufam ze to nebude na mne velke. Najhorsie je asi, ze mame som nic nepovedala, bude mi davat pozor na dcerku, poviem jej radsej az potom.

sarah2

arri
idem uz teraz 6.4.ku cervenovi a bojim sa straasne cely polrok som sa nebala a vytesovala a teraz ma nejaka panika pochytila ze co ked to nebude dobre..a ty?

arri

sarah
colu ale vyprchanu, budes potrebovat nieco sladke a kofein aby ti to dodalo trocha energie. Kedy ides? a ku komu?

barbora10

kobra

bud kludna,to je kratko po operacii normalne:)vela zien to pocituje...

bellinka

aj mne sa pacia a ani by som nepovedala,ze ma taky velky implantat.

kobra17

POMOC
Babulky prosíííím poradte.
Na ľavej strane medzi prsom a pazuchou cítim,počujem akoby také čvŕkanie,žblunkanie,ani neviem ako to mám opísať.Je to iba občas a aj to iba keď nadvihnem ruku / ako krídlo / a keď ju zasa spúšťam k telu.Ježiši,čoo to môže byť,imploš nemôže byť prasknutý,nemám ani bolesti,ani teplotu,ani nijaké hrudky necítim,no nič,len ten zvuk.

bellinka

Tie 705 ml su krasne na tom omlazeni co sem vlozila link zajacik 006 ...NADHERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aj ja chcem take !!!!