Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

Maxim
skús sa pozrieť do galérky na Nelinku 27 či máš na mysli niečo také,ako má ona pod prskami,keď má hore ruky. Lebo aj som to také mala pri zodvihnutí rúk,ale po čase to naozaj úplne zmizlo,tak ako ti hovoril tvoj dr. Mala som to viditeľné tak cca.2týždne. Ak je to,čo je na tých fotkách,tak sa neboj,ono sa to vytratí.

maxim3113

Ahojte baby
tie co ste uz po opke mate niektora skusenosti s kontrakturou?? som 3 tyzdne po opke a pod lavym prsnikom sa mi spravila kontraktura.doktorovi som poslala foto a on mi odpisal ze to je v stadiu okolo 3 az 6 tyzdnov vtedy je to najvyraznejsie a ze to zanikne tak neviem .. mala ste to uz niektora a zmyzlo to??? na dotyk to boli

sarah2

arri
moja mama nasla papiere a zhrozena bola :-)ja mam tiez synceka ale este chcem dieta neskor tak dufam ze sa potom tie prsia velmi nezmenia..ale hlavne sa bojim asymetrii a tak ze nebudu rovnake. ale tak aj podla mna je to najlepsi doktor, tak uz sa len tesit :-)

janika24

arri

bola som v Ke v Chirmede. Je to vidno na dekolte zvrchu,kedze je tam ten impl. polozeny vyssie ked nemam podprsenku. Ale ked si zoberiem podprsenku tak az taky rozdiel tam nie je vidiet.

janika24

Vladka som rada, ze si dopadla dobre a si s nimi spokojna. Ja som dnes 6 tyzd. po op. a bola som aj dnes na kontrolu, no zial pravdepodobne v jeseni idem na opravu praveho prsnika,pretoze je polozeny impl.vyssie. Ja som si to vsimla hned po op. ale manzel si myslel a ukludnoval ze je to opuch,ale az po 3 tyzd. mi dal za pravdu. Ked som bola na kontrole po 3 tyzd. tak vtedy mi lekar este presne nepovedal ci je to dobre alebo zle,az dnes sa zhodli na tom ze asi pojdem v jeseni na opravu.Som sklamana kedze som sa tesila ze uz budem mat pokoj a krasne prsia. No zial sa im to nejak nepodarilo.No este v juni mam ist na kontrolu ze ci sa nieco zmeni , ale ja pochybujem,ked sa za 6 tyz. nic nezmenilo tak asi ani za 4 mesiace.
Takze ked sa clovek na nieco velmi tesi ,tak to stale dopadne zle a bohuzial ja som ten pripad. Ale uz som si zvykla v zivote ze je to tak:(