maxim asi to mam ja ja pod jazvou smerom dole ale mna to neboli ani to nemam navrete, ja som sa nad tym ani nezamyslala co to je, som myslela ze ako je to tam zosite tak sa tam vytvaraju tie ciarky, teda len ked dvihnem ruky, ale nevyzera zeby sa to zhorsovalo, skor naopak ta koza sa nejako natiahne a prisposobi, uvidim ale mozno mi to do dalsej kontroly aj zmizne, ked nie tak sa popytam na to lekara
vladka, waw ze krasne prska mas a fakt vyzeraju makkucke uz tak skoro, a teda mne pridu dost velke podla tych fotiek a pritom su len o 20 ml viac ako moje, ale naozaj ti pristanu a v tych trickach mas krasny dekolt... a tie vacsie bradavky mi nepripadaju rusive na nich, ak sa pacia tebe aj tvojmu drahemu tak ich nechaj tak ako narastli:-)
ja som dnes bola v Pandorfe, do CK som sa dostala az na koniec a to sme sa uz ponahlali prec, tam som odskusala len jednu podprdu ale nebola na 100% tak som nebrala ale v tej novej velkej casti su dva velke obchody s bieliznou, vsetko za akciove ceny, tam je uzasny tovar, kupila som taku jemnu podprsenku skiny ako pavucinka, ale potom uz radsej nic, lebo tie prska este nie su makke a stoja si po svojom, takze este pockam... ale skusala som nadherne korzety, aj tak k rifliam na leto by boli ok, len tie prska v nich neboli este usadene tak som tu bielizen nechala tak, zato som nakupila kopec krasneho oblecenia a dvoje topanok, upsss:-)
mutinka, dobry vyber tu v BA maju v Marks and Spencer, tam som si kupila tu prvu nevystuzenu podprsku.