Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

kobra,
prave docitavam co ste dnes popisali a vidim, ze mas take miery ako ja..tiez mam 77 cm a cez 84 aspon co som sa narychlo ja merala asi vcera konecne..aj vaha rovnaka,..rozdiel je "len" v tom, ze mam o niekolko cm menej..takze 400? som zvedava kolko navrhne mne :P

Nelina27

Nelka111, myslim ze Mirisek nechce vacsie implose, skor opacne: mensie a prirodzene:-) neviem ci si to nechcela adresovat inej kocke...
Martinka, velmi pekne, aj mne sa zdaju mensie ako pred reopkou a krajsi tvar a tusim aj dvorec je mensi, ci sa mi to zda? co ti vlastne na tej druhej opke robili?
Luxury, no prezrad :-) komu si chytala?

katka33

No a ja zase nic s tymi fotkami ;(

Martinka
a tebe daval aj mensie implantaty? To si mala rez vedeny dva krat cez dvorce/ To som ani nevedela ze sa da...Su pekne, pevnejsiea myslim ze sa ti aj k postave hodia velkostou.

Vladka,
Noooo...velke!!!!No poviem ti pravdu, moja, dobre...ja by som sa s mojou povahou bala ze mi rychlo klesnu ( ale ved poznas aka som ja optimistka) ale tvoj doktor ti to urcite dobre zasil pod sval, ze to tam bude drzat. Ale vyzeraju makke aj tvar maju taky ako keby to boli tvoje velke prsia a zavidim ti ako sa ti pekne ulozia do podprsenky a ake su ohybne tak kratko po operacii. Ale myslim,ze sa ti este zmensia, urcite tam je este celkovo opuch, tak aby tvoj manzel nebol potom sklamany ;) A zavidim ti to spavanie na boku. Ja som vcera zaspala na jednom vankusi a zobudila som sa o 3tej na bolest na hrudnej kosti, tak som sa musela zase vypodlozit vankusmi az do sedu ;(

Luxury
a komu si ty chytala prsia?Ja by som uz chcela mat take natural mlandrave prsia ;)

Idem pozerat Adelu..ma tam Nelu Pociskovu, samozrejem ze ich tam nebude ukazovat na kameru, ale chcem ju vidiet.

katka33

No a ja zase nic s tymi fotkami ;(

Martinka
a tebe daval aj mensie implantaty? To si mala rez vedeny dva krat cez dvorce/ To som ani nevedela ze sa da...Su pekne, pevnejsiea myslim ze sa ti aj k postave hodia velkostou.

Vladka,
Noooo...velke!!!!No poviem ti pravdu, moja, dobre...ja by som sa s mojou povahou bala ze mi rychlo klesnu ( ale ved poznas aka som ja optimistka) ale tvoj doktor ti to urcite dobre zasil pod sval, ze to tam bude drzat. Ale vyzeraju makke aj tvar maju taky ako keby to boli tvoje velke prsia a zavidim ti ako sa ti pekne ulozia do podprsenky a ake su ohybne tak kratko po operacii. Ale myslim,ze sa ti este zmensia, urcite tam je este celkovo opuch, tak aby tvoj manzel nebol potom sklamany ;) A zavidim ti to spavanie na boku. Ja som vcera zaspala na jednom vankusi a zobudila som sa o 3tej na bolest na hrudnej kosti, tak som sa musela zase vypodlozit vankusmi az do sedu ;(

Luxury
a komu si ty chytala prsia?Ja by som uz chcela mat take natural mlandrave prsia ;)

Idem pozerat Adelu..ma tam Nelu Pociskovu, samozrejem ze ich tam nebude ukazovat na kameru, ale chcem ju vidiet.

Nela111

Mirisek
Nechod za kazdu cenu na co najvacsie implose, pokial nemas vnutorny pocit taky, ze to ty chces. Nie kazda baba chce mat stvorky a vacsie. Mne sa napriklad pacia plne dvojky az normalne trojky. Samozrejme zavisi aj od celkovej postavy, ako to vyznie. Skus ist na konzutaciu k inemu doktorovi, aky implos by ti navrhol. Baby tu napriklad ospevuju Dr. Tršku z BA.

mutinka

ja som 2 mesiace po opke a uz uvazujem nad dalsou operaciou...chcem ich vacsie...ale ja by som chcela gulate teraz mam anatomicke, len doktor tvrdil ze by mi musel spravit aj korekciu...a mam ich uz dost makke...
citala som tu ze niektore zeny maju pod prsnou ryhou take zily vypukle bezfarebne to je kontraktura?????niektora to tam pisala...lebo aj ja mam stale take uz od operacie.....

Nelina27

maxim ja budem mat v sobotu 4 tyzdne od opky, ja som to zbadala az po 10 dnoch ked mi dali prvy raz dole podprsenku a obzerala som sa doma v zrkadle... ale ani ma nenapadlo zeby to bolo daco vazne, myslim ze to len tym sitim tam vznika, neviem....

Luxury

Takze baby, uz mam aj interne, vraj som zdrava a v poradku a ze sa mozem dat operovat a ze budem krasna, mi dnes povedala interna:) no musim povedat, ze dnes boli vsetci na mna extra mili...sestricka tam dakonca zobrala osobne aj moju kartu s vysledkami :)
zajtra bezim na ARO....a este v piatok scannujem nejake dalsie vysledy z krvi...len tie kramy nikde...:(
inak...ten silikon je na omak pod tou kozou fantasticky, makkunky a teplnuky a taky pevny pritom, nie jak tie moje prsa srackove:) no fantasia...sa tesim :)