No a ja zase nic s tymi fotkami ;(
Martinka
a tebe daval aj mensie implantaty? To si mala rez vedeny dva krat cez dvorce/ To som ani nevedela ze sa da...Su pekne, pevnejsiea myslim ze sa ti aj k postave hodia velkostou.
Vladka,
Noooo...velke!!!!No poviem ti pravdu, moja, dobre...ja by som sa s mojou povahou bala ze mi rychlo klesnu ( ale ved poznas aka som ja optimistka) ale tvoj doktor ti to urcite dobre zasil pod sval, ze to tam bude drzat. Ale vyzeraju makke aj tvar maju taky ako keby to boli tvoje velke prsia a zavidim ti ako sa ti pekne ulozia do podprsenky a ake su ohybne tak kratko po operacii. Ale myslim,ze sa ti este zmensia, urcite tam je este celkovo opuch, tak aby tvoj manzel nebol potom sklamany ;) A zavidim ti to spavanie na boku. Ja som vcera zaspala na jednom vankusi a zobudila som sa o 3tej na bolest na hrudnej kosti, tak som sa musela zase vypodlozit vankusmi az do sedu ;(
Luxury
a komu si ty chytala prsia?Ja by som uz chcela mat take natural mlandrave prsia ;)
Idem pozerat Adelu..ma tam Nelu Pociskovu, samozrejem ze ich tam nebude ukazovat na kameru, ale chcem ju vidiet.